TOP 10: Produse coreene pentru îngrijire

A trecut ceva vreme de la ultimul TOP, şi pentru că unele dintre voi mi-aţi spus că vă plac TOP-urile şi vi-ar plăcea să vedeţi care sunt produsele mele coreene preferate, am ales pentru astăzi să vă prezint TOP 10: Produse coreene pentru îngrijire.

Top 10: Korean Beauty Products

Pentru că am foarte multe produse coreene pe care le ador şi care merită menţionate, le-am împărţit în două topuri diferite: "TOP 10: Produse coreene pentru îngrijire", despre care vă voi vorbi azi, urmând ca în viitor să vă vorbesc şi despre "TOP 10: Produse de make-up coreene".


Locul 1

Masca de păr Missha Intensive Repairing - miroase superb şi hidratează foarte bine. E cea mai bună mască de păr pe care am încercat-o până acum. Va urma în curând un review dataliat.

Top 10: Korean Beauty Products: Masca de par Missha Intensive Repairing


Locul 2

Măştile de faţă coreene de tip "foaie de bumbac" - au fost cea mai bună descoperire pentru mine. Sunt perfecte atunci când vreau ca tenul meu să arate bine pentru un eveniment important dar şi atunci când îmi doresc un monent de relaxare şi răsfăţ.

Top 10: Korean Beauty Products: Korean facial skeet masc


Locul 3

Crema de faţă Mizon Nonstop Waterful Aqua Cream (review aici) - e o cremă uşoară, intră repede în piele şi îmi place forte mult faptul că nu îmi lasă pe faţă senzaţia că aş fi dată cu ceva. E perfectă pentru vară dar e şi suficent de hidratantă pentru a o putea folosi şi iarna.

Top 10: Korean Beauty Products: Mizon Nonstop Waterful Aqua Cream


Locul 4

Secret Romance Hair Essence - Lovely - e unul din produsele pe care le-am avut în cutia MEMEBOX ( puteţi vedea articolul cu produsele din cutia MEMEBOX aici). Ador acest ser pentru păr, miroase extraordinar de bine şi parfumul se menţine în păr mai bine de o zi.

Top 10: Korean Beauty Products: Secret Romance Hair Essence - Lovely


Locul 5

Gelul de curăţare Skin Food Black Sugar Jelly Foam - e un gel de curăţare foarte bun şi delicat cu tenul. Găsiţi un review detaliat aici.

Top 10: Korean Beauty Products: Gelul de curatare Skin Food Black Sugar Jelly Foam


Locul 6

Tosowoong Maroccoargan Treatment Hair Argan Oil - e un produs mai recent cumpărat dar a reuşit să mă impresioneze încă de la primele utilizări. Îmi lasă vârfurile hidratate şi strălucitoare. Va urma în curând un review dataliat.

Top 10: Korean Beauty Products: Tosowoong Maroccoargan Treatment Hair Argan Oil


Locul 7

The Face Shop Mild Toner pentru ten gras şi acneic - a fost unul din primele produse coreene pe care le-am încercat, şi un produs de mare ajutor în rutina de îngrijire a tenului vara trecută. E un produs foarte bun pentru tenul gras şi cu probleme. Găsiţi un review dataliat aici.

Top 10: Korean Beauty Products: The Face Shop Mild Toner 
         pentru ten gras si acneic


Locul 8

Am încercate două seruri concentrate pentru faţă şi pentru că nu m-am putut hotărâ care îmi place mai mult m-am gândit să vi le arat pe ambele. Vara trecută am folosit Baviphat Pore Tightening Ampoule (review aici), nu a avut un efect prea mare asupra porilor dar mi-a plăcut foarte mult textura şi felul în care se simţea pe faţă. Acum folosesc Mizon Herbal Orange Blossom Ampoule (review aici), îmi lasă faţa mai luminoasă şi de când o folosesc împreună cu crema de faţă Mizon Nonstop Waterful Aqua Cream, tenul meu arată foarte bine.

Top 10: Korean Beauty Products: Mizon Herbal Orange Blossom Ampoule si Baviphat Pore Tightening 
		 Ampoule


Locul 9

Holika Holika Real Butter Lip Balm - e un balsam de buze foarte bun şi hidratant. Îl ador. Gasiţi un review dataliat aici.

Top 10: Korean Beauty Products: Holika Holika Real Butter Lip Balm


Locul 10

Missha Creamy Chocolate Latte Cleansing Foam - îmi place foarte mult textura, mirosul şi felul în care îmi lasă faţa după ce îl folosesc însă l-am plasat pe ultimul loc pentru că e foarte neplăcut dacă intră în ochi. Găsiţi un review dataliat aici.

Top 10: Korean Beauty Products: Missha Creamy Chocolate Latte Cleansing Foam


Mă bucur că mi-am făcut curaj şi am încercat produsele coreene pentru că am găsit câteva produse foarte bune şi interesante iar acum au devenit de nelipsit din rutinea mea de îngrijire. Aştept să îmi spuneţi voi ce produse coreene aţi folosit şi care sunt preferatele voastre.


Add Comments

Brands