Top 5: Produse pe care regret că le-am cumpărat

M-am gândit să încep din nou seria de articole "TOP 5", iar pentru azi am pregătit un top mai neobişnuit şi anume Top 5: Produse pe care regret că le-am cumpărat.

Top 5: Products I regret buying


Locul 1

Gelul de duş Apidermin cu lăptişor de matcă şi ulei de nuci de macadamia - am ales să îl pun pe primul loc în topul regretelor pentru că l-am folosit doar o singură dată şi pe urmă nu l-am mai putut folosi deloc. Produsul în sine nu pot să spun că mi-a oferit o senzaţie neplăcută pe corp însă mirosul e foarte neplăcut pentru mine şi pur şi simplu nu îl pot folosi. Are un miros medicamentos, deloc plăcut, şi nu cred că e cineva care ar putea să suporte acest miros pe corp. Am crezut că am nimerit un produs mai vechi, al cărui miros s-a schimbat, însă mai are mult până să expire aşa că nu ştiu ce să zic...Spuneţi-mi dacă aţi păţit şi voi la fel cu acest produs.

Top 5: Products I regret buying; Gelul de dus Apidermin cu laptisor de matca si ulei de nuci de macadamia


Locul 2

Crema de ochi de la Balea - e un alt produs pe care am fost nevoită să îl arunc fără să îl termin şi nu obişnuiesc să arunc produse decât în cazul în care chiar nu pot fi folosite. Pe măsură ce o foloseam, îmi simţeam zona din jurul ochilor din ce în ce mai sensibilă şi îmi lăsa o senzaţie tare neplăcută aşa că am încetat să o mai folosesc.

Top 5: Products I regret buying; Crema de ochi de la Balea


Locul 3

Pudra pentru volum Balea Trend It Up - deşi am tot încercat să îi acord mai multe şanse, pur şi simplu nu îmi place cum îmi simt părul atuci când o folosesc. Fie că folosesc puţin produs, îmi încarcă foarte tare părul, iar a doua zi trebuie să mă spăl neapărat pe cap. Încă am păstrat-o dar o folosesc extrem de rar.

Top 5: Products I regret buying; Pudra pentru volum Balea Trend It Up


Locul 4

Creioanele de buze MUA - le am în două nuanţe, Pink Me Up şi Softly Lined însă nici unul nu îmi place. Se aplică greu şi îmi usucă buzele foarte tare. Le păstrez mai mult pentru capac, pentru că au o ascutiţoare foarte bună şi le folosesc ocazional.

Top 5: Products I regret buying; Creioanele de buze MUA


Locul 5

Masca astringentă cu ulei de salvie, Cosmetic Plant - nu pot să spun că e un produs care să îmi displacă atât de tare însă simt că nu face absolut nimic pentru tenul meu. Nici urmă de pori micşoraţi şi nici nu îmi simt tenul mai curat sau mai tonifiat după folosire.

Top 5: Products I regret buying; Masca astringenta cu ulei de salvie Cosmetic Plant

Dacă vă place acest gen de articol, lăsaţi-mi în comentarii ce alte topuri vi-ar mai plăcea să vedeţi ;)

Add Comments

Brands