Top 5: Produse pentru îngrijirea părului

În top 5 de astăzi vă voi vorbi despre produsele mele preferate pentru îngrijirea părului, care s-au potrivit cel mai bine cu tipul meu de păr.

Înainte de toate vreau să vă spun câte ceva despre părul meu: am un păr ondulat, moale cu firul destul de subţire şi nu are nici prea mult volum. E vopsit şi are tendinţa de a se usca puţin spre vârfuri iar la rădăcină se îngraşă destul de repede.

Top 5: Produse pentru ingrijirea parului


Locul 1

Şamponul Syoss Volume Lift - de când l-am descoperit a devenit preferatul meu şi l-am recumpărat deja de câteva ori. Char dacă în ultima lună am încercat şi altele, mi-a lipsit acest şampon şi am revenit la el. Îmi lasă părul foarte moale şi plăcut la atingere dar în acelaşi timp îi dă şi volum. Pentru părul meu, a fost cel mai potrivit şampon dintre cele pe care le-am încercat.

Top 5:Produse pentru ingrijirea parului; samponul Syoss Volume Lift


Locul 2

Schwarzkopf Gliss Repair & Volume Leave-in Conditioner - vreau să vă spun că pentru părul meu a făcut tot ceea ce se lăuda că face: repara şi dă volum părului fără a-l încărca. L-am folosit în combinaţie cu şamponul de la Syoss şi pe toată petioada în care l-am folosit, deşi am părul vopsit şi folosesc placa de întins şi alte aparate pentru păr, nu am avut probleme cu vârfuri uscate şi deteriorate. După cum puteţi vedea în poza principală, eu l-am terminat deja însă îl voi recumpăra cât de curând, pentru că restul produselor de acest fel pe care le am nu mi se par la fel de bune.

Top 5: Produse pentru ingrijirea parului; Schwarzkopf Gliss Repair & Volume Leave-in Conditioner


Locul 3

Schwarzkopf Taft Cashmere Touch Mega Strong 5 Hairspray - mi-a plăcut cel mai mult dintre toate pe care le-am încercat. Fiindcă părul meu e mai moale am nevoie de un fixativ mai puternic iar acesta a fost perfect pentru mine. Fixează foarte bine părul fără să îl încarce prea tare.

Top 5: Produse pentru ingrijirea parului; Schwarzkopf Taft Cashmere Touch Mega Strong 5 Hairspray


Locul 4

AVON Advance Techniques Maroccan Argan Oil Leave-in treatment - e un produs foarte bun, lasă părul fin şi strălucitor. Îl folosesc mai mult pe vârfuri pentru o hidratere mai intensă. Nu încarcă părul.

Top 5: Produse pentru ingrijirea parului; AVON Advance Techniques Maroccan Argan Oil Leave-in treatment


Locul 5

Masca pentru păr vopsit, cu Argan de la Kallos - e o achiziţie mai recentă însă îmi place cum îmi simt părul după ce o folosesc. Părul e foarte plăcut la atingere şi buclele sunt mai bine definite. I-am făcut un review detaliat pe care îl puteţi găsi aici.

Top 5:Produse pentru ingrijirea parului; Masca pentru par vopsit, cu Argan de la Kallos

Add Comments

Brands