3 luni de produse terminate
- HIT sau MISS -

Am şi uitat de când nu am mai reuşit să fac un articol cu produse terminate şi pentru că s-au adunat destul de multe produse, m-am gândit să încep anul cu un articol mai lung în care să vă vorbesc despre toate produsele pe care le-am terminat în ultimele 3 luni şi ce impresie mi-au lăsat.

3 luni de produse terminate


Produse pentru faţă:

3 luni de produse terminate

1. Şerveţele demachiante Anian, cu extract de goji şi rodii

2. Şerveţele demachiante Today

3. Spuma de curăţare Estee Lauder Perfectly Clean

4. Spuma de curăţare purificatoare Himalaya Herbals cu Neem

Nu îmi place să folosesc şerveţele umede pentru demachere, mi se pare că au un miros mult prea puternic şi nici nu sunt la fel de eficiente ca un demachiant normal sau o apă micelară aşa că nu le voi recumpăra. În schimb mi-au fost utile pentru a şterge swatch-urile de pe mâini sau la curăţarea sticluţelor cu fond de ten :)

Spuma de curăţare de la Estee Lauder de asemenea a avut un miros mult prea puternic pentru gustul meu şi trebuia să fiu foarte atentă cu ea pentru că dacă o foloseam prea aproape de ochi, aceştia începeau să mă usture ceea ce rar păţesc aşa că pentru mine a fost un MISS. În schimb, spuma de curăţare de la Himalaya Herbals a fost foarte plăcută şi nu mi-a iritat deloc tenul iar despre aceasta pot să spun că a fost un HIT.


3 luni de produse terminate

1. MEDIHEAL Collagen Impact Essential Mask EX.

2. SeaNtree Green Tea Mask Sheet

3. Welcos Jeju Cherry Blossom Lifting Mask

4. Mizon Joyful Time - Herb - Essence Mask

5. Sephora Lotus Face Mask

6. 7th Heaven Tea Tree Sheet Mask

Nu mai e o surpriză că sunt o mare fană a măştilor de faţă, în special a celor de tip "foaie de bumbac". Sunt foarte relaxante şi le consider un adevărat răsfăţ pentru piele. Preferatele mele au fost Jeju Cherry Blossom Lifting Mask şi Mizon Joyful Time - Herb - Essence Mask .


3 luni de produse terminate

1. Masca Balea Born To Be Lazy

2. Masca Balea cu ceai alb şi cireşe

3. Masca Balea Peel-Off

4. Masca Balea cu argilă şi zinc

5. Masca Balea cu lavandă

Am experimentat puţin cu măştile de faţă de la Balea şi cu toate că nu sunt chiar cele mai eficiente, sunt distractiv de folosit iar pentru preţul lor nu aveţi nimic de pierdut. Preferatele mele sunt cea cu ceai alb şi cireşe şi cea cu argilă şi zinc.


3 luni de produse terminate

1. Sephora Green Tea eye mask

2. Chantelle, masca revitalizantă cu castravete şi măr

3. 7th Heaven Cucumber Peel-Off mask

Din când în când mai folosesc şi măşti de curăţare iar preferatele mele sunt măştile de la Chantelle. Sunt foarte eficiente şi au un preţ accesibil. Le găsiţi în Kaufland.

Produse pentru păr:

3 luni de produse terminate

Şamponul şi balsamul Bottega Verde cu keratină şi nucă de cocos . Sunt destinate părului creţ şi rebel, cum e şi al meu, şi pot să spun că au fost destul de bune. Nu am avut bucle mai bine definite însă cu siguranţă părul mi-a fost mai hidratat şi mai puţin rebel.


3 luni de produse terminate

Şamponul Phyto Paris Phytodensia şi spray-ul reparator Phyto Paris Phytokeratine. E al doilea şampon pe care îl încerc de la Phyto Paris şi chiar am rămas impresionată de aceste şampoane. Sunt delicate cu părul, îl hidratează şi per ansamblu părul are un aspect mai sănătos. Cu spray-ul reparator Phyto Paris Phytokeratine din păcate nu m-am înţeles la fel de bine. Mi s-a părut puţin cam greoi pentru părul meu şi trebuia să fiu foarte atentă cât produs folosesc pentru a nu-mi încărca părul prea tare.


3 luni de produse terminate

1. Spray-ul fixativ L'oreal Professionnel Tecni Art

2. Serul Reparator Gliss, cu keratina lichida

3. Balea Shine Gel Wax

4. Tratamentul TRESemme Platinum Strength

Am terminat şi câteva produse de styling dintre care preferatul meu a fost spray-ul fixativ L'oreal Professionnel Tecni Art. E cel mai bun fixativ pe care l-am încercat şi pentru mine e fără îndoială un HIT. Sunt deja la a doua sticlă şi cu siguranţă îl voi mai recumpăra.

Un produs pe care nu l-am terminat dar am hotărât să mă despart de el, e ceara-gel de păr Balea Shine Gel Wax. Indiferent cum aş fi folosit-o tot îmi încărca părul şi nu eram prea încântată de aspectul final. Pot să spun că a fost mai degrabă un MISS dar asta poate şi pentru că nu sunt o mare fană a gelului de păr. Celelalte două produse, serul reparator Gliss, cu keratină lichidă şi tratamentul TRESemme Platinum Strength au fost produse obişnuite care nu s-au făcut remarcate în nici un fel dar nici nu pot să spun că au fost rele.

Produse pentru corp:

3 luni de produse terminate

1. Spumantul de baie Felce Azzura

2. Spumantul de baie Malizzia Talc

Ador să fac baie în vană şi nu refuz niciodată să încerc un spumant de baie nou. Preferatul meu a fost cel de la Malizzia. A avut un miros delicat şi relaxant.


3 luni de produse terminate

1. Gelul de duş Bottega Verde cu ciocolată

2. Gelul de duş B.U cu ulei abisinian şi extract de orhidee

3. Gelul de duş FA coconut water

4. Gelul de duş Dove Glowing Ritual

Sinceră să fiu nu cred că am întâlnit un gel de duş care să nu aibă un miros plăcut şi pe care să nu îl pot folosit, iar ca eficienţă, toate curăţă bine şi oferă o hidratare minimă. Dintre cele terminate, toate au fost ok însă pe primul loc îl plasez pe cel de la Dove. E mult mai cremos decât celelalte iar mirosul e minunat.


3 luni de produse terminate

Loţiunea de corp Balea cu lapte şi miere – deşi produsele de baie Balea sunt bunicele, această loţiune de corp nu mi-a plăcut deloc. Mirosul e plăcut însă loţiunea nici cum cu vroia să intre în piele. Deşi foloseam o cantitate foarte mică, puteam să masez mult şi bine că tot rămâneau urme de loţiune pe piele. În cele din urmă, am turnat-o în apa de baie pentru a o face mai hidratantă şi aşa am reuşit să o termin. Din păcate a fost un MISS.

Spray-ul deodorant Dove go fresh cu aromă de pere - de mult nu mi-a mai plăcut atât de mult un deodorant. Într-adevăr are un miros foarte fresh şi a fost destul de eficient. Mi-a plăcut şi pot să spun că a fost un HIT.


3 luni de produse terminate

Gelul de ras Balea Pink Grapefruit - cred că e singurul produs cu care nu mai experimentez şi pe care îl recumpăr deja de câţiva ani. Gelurile de ras de la Balea sunt favoritele mele şi mereu le recumpăr, indiferent de aromă ;)


Produse pentru mâini şi unghii:

3 luni de produse terminate

1. Săpunul lichid Papoutsanis family cu migdale

2. Săpunul lichid Carrefour cu lavandă

3. Săpunul lichid Balea Buttermilk & Lemon

Am încercat mai multe feluri de săpunuri lichide însă tot cele de la Balea au rămas favoritele mele. Sunt cremoase şi au mirosuri extrem de îmbietoare ceea ce mă face să le recumpăr mereu. Singurul care nu mi-a plăcut deloc e săpunul lichid Carrefour cu lavandă. Are o consistenţă mai ciudată şi nici mirosul nu a fost impresionant.


3 luni de produse terminate

1. Oja Avon Color Trend Rose Golden

2. Oja Marionnaud nr.48 Rose Ingenu

3. Oja Maybelline Colorama nr.78

Mi-a plăcut foarte mult oja de la Marionnaud dar nici cea de la Maybelline nu a fost rea. Nu e prima dată când vorbesc pe blog despre ojele Marionnaud şi nu e o surpriză că sunt printre preferatele mele. Sunt opace, rezistă mult, au culori frumoase şi au o pensulă puţin diferită care face aplicarea ojei mult mai uşoară. Dacă nu le-aţi încercat până acum, vi le recomand.


Produse de machiaj:

3 luni de produse terminate

1. Essence Hello Autumn multi colour powder- 01 Autumn & The City

2. Mizon Snail Repair BB Cream SPF 32/PA++

3. Mini mascara Estee Lauder

Essence Hello Autumn multi colour powder - 01 Autumn & The City - a fost o pudră destul de bună. Eu o foloseam ca pudră bronzantă dar şi ca iluminator şi a fost destul de uşor de folosit. Găsiţi un review detaliat aici.

Mizon Snail Repair BB Cream SPF 32/PA++ - acest BB cream a fost unul din preferatele mele şi îmi pare rău că s-a terminat. Găsiţi un review detaliat aici.

Din păcate mascara de la Estee Lauder nu prea mi-a plăcut. Genele mele păreau foarte subţiri şi lipsite de volum plus că avea tendinţa să se sfărâme după o zi întreagă de purtare.


Mostre:

3 luni de produse terminate

1. Giorgio Armani Si eau de parfum intense

2. Dior, Miss Dior Absolutely Blooming eau de parfum

3. Trussardi My Name eau de parfume

4. Ziaja Spf 50+tinted cream

5. fond de ten Dior, Diorskin Forever

6. fond de ten Dior Star Lumiere Spectaculaire

7. Etude House Sun Prise SPF 30 PA++

8. Etude House Precious Muneral BB Cream

9. Etude House Skin Fit Foundation

10. ElishaCoy Premium Gold Mineral BB cream

11. Lioele Dollish Veil Vita BB cream

12. Skin79 Snail Nutrition BB cream

Mi-a plăcut foarte mult parfumul Dior, Miss Dior Absolutely Blooming. De asemenea Trussardi My Name miroase foarte bine dar când am vrut să îl cumpăr şi l-am încercat şi în magazin, nu a mai avut o persistenţă la fel de bună ca mostra. Dintre BB cream-urile încercate, favoritul meu a fost Etude House Skin Fit Foundation.

Acestea au fost toate produsele pe care le-am terminat în ultimele 3 luni. S-au adunat cam multe şi sper că nu v-am plictisit prea tare cu acest articol ;)

Voi ce produse aţi terminat recent?


Add Comments

Brands