AVON Glimmerstick Diamonds eye liner
Brown Sugar şi Golden Diamond

Am văzut că cei de la AVON vor avea în Catalogul 15, creioanele de ochi Glimmerstick Diamonds reduse la 10lei aşa că m-am gândit să vă spun ce părere am eu despre ele. Puate vă este de folos în cazul în care v-aţi gândit să le cupăraţi.

Eu le-am cumpărat în primăvară şi le am în două nuanţe: Brown Sugar şi Golden Diamond dar în catalog sunt disponibile în 6 nuanţe permanente iar din când în când mai apar câteva nuanţe în ediţie limitată.

AVON Glimmerstick Diamonds eye liner

Date despre produs:

  • Brand: AVON
  • Denimire: Glimmerstick Diamnonds eye liner
  • Preţ: poate costa între 10 şi 15 lei, în funcţie de oferta din catalog
  • Gramaj: 0.28g
  • Valabilitate: 24 luni
  • Disponibilitate: le găsiţi în 6 nuanţe permanente, Sugar Plum, Smokey Diamond, Twilight Sparkle, Black Ice, Emerald Glow si Brouwn Sugar în catalogul AVON (aici)

AVON Glimmerstick Diamonds eye liner

AVON Glimmerstick Diamonds eye liner Brown Sugar - voi incepe prin a vă spune că e preferatul meu. E un maro destul de intens şi conţine mici particule de sclipici însă după ce e aplicat, sclipiciul nu este foarte vizibil. Are o consistenţă cremoasă şi se aplică foarte uşor. Ca şi rezistenţă, nu pot să spun că e cel mai rezistent creion pe care l-am încercat însă resistă destul de bine şi nu am avut probleme cu el să se întindă. Mi-a plăcut şi l-am folosit foarte mult iar în curând o să îl vedeţi într-un articol cu "produse terminate".

AVON Glimmerstick Diamonds eye liner Brown Sugar

AVON Glimmerstick Diamonds eye liner Golden Diamond - l-am cumpărat pentru că în catalog a fost prezentat într-un machiaj foarte interesant gen "double eye line" însă din păcate nu am reuşit să îl folosesc aşa cum mi-am dorit. Deşi în swatch-ul de pe mână arată destul de intens, culoarea este mult prea deschisă pentru a fi aplicată pe pleoapă şi nu arată deloc bine. L-am folosit în colţul intern al ochiului şi pe linia apei, pentru luminozitate dar nici aşa nu am fost prea încântată de rezultat. Este destul de cremos însă acesta nu se aplică la fel de uniform ca şi cel maroniu şi de multe ori mi s-a întâmplat să se rupă. De acesta nu sunt foarte încântată.

AVON Glimmerstick Diamonds eye liner Golden Diamond

Mi-a plăcut foarte mult cel maroniu şi probabil voi mai încerca şi alte culori însă doar dintre cele închise. Cele deschise nu le recomand.

Add Comments

Brands