Rujurile AVON Ultra Beauty:
Skin, Rose Mauve şi Deep Red

În "comanda AVON Campania 16" vi-am arătat noile rujuri AVON Ultra Beauty, de care sunt foarte încântată şi în sfârşit a venit şi rândul lor să le fac un review. Am trei nuanţe: Skin, Rose Mauve şi Deep Red.

Rujurile AVON Ultra Beauty: Skin, Rose Mauve si Deep Red

Date despre produs:

  • Brand: AVON
  • Denumire: Ruj Ultra Beauty
  • Nuanţa: Skin, Rose Mauve şi Deep Red
  • Preţ: costă între 10lei şi 15lei în funcţie de oferta din catalog
  • Gramaj: 3.6g
  • Disponibilitate: se găsesc în 10 nuanţe în catalogul şi magazinul online AVON (aici)

Rujurile AVON Ultra Beauty: Skin, Rose Mauve si Deep Red

Ce îmi place:

Ambalajul este mai micuţ şi compact şi îmi place pentru că lucrul acesta îl face mai uşor de depozitat.

Îmi place foarte mult consistenţa acestui ruj. Este foarte cremos şi hidratant, se aplică uşor, se simte plăcut pe buze şi arată foarte bine. Sunt pigmentate, culorile sunt intense şi opace dintr-o singură aplicare. Am rămas foarte plăcut surprinsă de acest lucru. Au şi o rezistenţă destul de bună, m-au ţinut pe buze 4-5 ore iar în acest timp am băut cafea şi multă apă. Nu se usucă, nu se adună iar culoarea dispare în timp dar nu se şterge de tot şi rămâne imprimată în buze. Au un miros plăcut, uşor vanilat.

Un alt lucru care nu e de neglijat este şi preţul (de cele mai multe ori îl găsiţi în catalog la preţul de 11-12lei). Este un preţ foarte bun în raport cu ceea ce oferă acest ruj. În opinia mea, acesta este cel mai reuşit ruj AVON.

Ce nu îmi place:

Pozele din catalog nu sunt foarte reuşite şi e greu să vă daţi seama de culorile rujurilor. Eu le-am ales la întâmplare, m-am ghidat mai mult după nume, dar partea bună e că toate culorile cumpărate sunt foarte frumoase şi arată mult mai bine în realitate decât în catalog.


Rujul AVON Ultra Beauty nuanţa Skin - este un "nude" puţin mai închis şi arată foarte frumos şi natural pe buze. Când nu sunt hotărâtă ce culoare vreau pe buze folosesc acest ruj şi e potrivit în orice situaţie.

Rujurile AVON Ultra Beauty Skin

Rujul AVON Ultra Beauty nuanţa Skin

Rujurile AVON Ultra Beauty Skin


Rujul AVON Ultra Beauty nuanţa Rose Mauve - e un roziu spre mov foarte plăcut şi mi se pare un ruj foarte potrivit pentru un look romantic. Îmi place foarte mult culoarea. La acest ruj am observat că după câteva ore de purtat culoarea tinde să se închidă şi să devină puţin roşiatică.

Rujurile AVON Ultra Beauty Rose Mauve

Rujul AVON Ultra Beauty nuanţa Rose Mauve

Rujurile AVON Ultra Beauty Rose Mauve


Rujul AVON Ultra Beauty nuanţa Deep Red - e rujul meu roşu favorit şi vi l-am arătat deja în mai multe articole "Top 5". E un roşu foarte intens dar mi se pare foarte uşor de purtat. E o culoare superbă.

Rujurile AVON Ultra Beauty Deep Red

Rujul AVON Ultra Beauty nuanţa Deep Red

Rujurile AVON Ultra Beauty Deep Red

Ador aceste rujuri. Îmi plac toate nuanţele pe care le am şi sunt tentată să mai îmi cumpăr câteva. Sunt foarte bune şi merită să le încercaţi mai ales că au şi un preţ foarte accesibil.

Aţi încercat rujurile AVON Ultra Beauty? Cum vi s-au părut?

Add Comments

Brands