Rujurile AVON Ultra Color:
Ripe Papaya, Hibiscus, Wine With Everything

În "comanda AVON Campania 13" vi-am arătat noile rujuri de buze AVON Ultra Color, iar acum după ce am reuşit să le folosesc şi să îmi formez o părere despre ele am revenit cu un review detaliat.

Rujurile AVON Ultra Color: Ripe Papaya, Hibiscus, Wine With Everything

Date despre produs:

  • Brand: AVON
  • Denumire: Ruj Ultra Color
  • Nuanţa: Ripe Papaya, Hibiscus şi Wine With Everything
  • Preţ: costă între 16 şi 20lei în funcţie de oferta din catalog
  • Gramaj: 3.6g
  • Disponibilitate: se găsesc în 32 nuanţe în catalogul şi magazinul online AVON (aici)

Rujurile AVON Ultra Color: Ripe Papaya, Hibiscus, Wine With Everything

Ce îmi place:

Ambalajul mi se pare mai elegant şi îmi place faptul că partea de sus a capacului este transparentă şi se poate vedea produsul.

Sunt foarte hidratante şi oferă buzelor un luciu frumos şi un aspect "suculent". Ca şi "finish" le-aş putea asemăna uşor cu rujurile Maybelline Whispers dar rujurile Ultra Color au o culoare mult mai intensă, acoperire mai bună dar şi rezistă mai mult. Culoarea pe buze e mai deschisă decât în tub lucru ce le face mai uşor de purtat. Deşi sunt foarte hidratante şi cremoase, rezistă pe buzele mele până la 4 ore (asta dacă nu mănânc între timp).

Un alt lucru care nu e de neglijat este şi preţul (aproximativ 17lei) care mi se pare destul de accesibil având în vedere că majoritatea rujurilor cu o calitate asemănătoare în magazine au preţuri începând de la 25lei.

Ce nu îmi place:

Nu am găsit ceva care să nu îmi placă la cele pe care le-am cumpărat; sunt mulţumită de ele şi îmi doresc să încerc şi alte nuante.

Rujurile AVON Ultra Color: Ripe Papaya, Hibiscus, Wine With Everything


AVON Ultra Colour Ripe Papaya - este o nuanţă foarte deschisă de piersică. E un ruj ce poate fi purtat cu uşurinţă în orie moment al zilei. Îmi place foarte mult şi e culoarea spre care mă indrept cel mai des.

Rujurile AVON Ultra Color: Ripe Papaya

Rujurile AVON Ultra Color: Ripe Papaya

Rujul AVON Ultra Color nuanţa Ripe Papaya


AVON Ultra Color Hibiscus - e un roziu spre fucsia puţin mai intens. Deşi pare o culoare mai îndrăzneaţă, datorită consistenţei, e uşor de purtat şi arată foarte frumos pe buze.

Rujurile AVON Ultra Color: Hibiscus

Rujurile AVON Ultra Color: Hibiscus

Rujul AVON Ultra Color nuanţa Hibiscus


AVON Ultra Color Wine With Everything - e o culoare perfectă pentru toamnă. Dacă vă plac culorile mai închise dar în acelaşi timp purtabile, acesta mi se pare rujul potrivit pentru aşa ceva. Deşi are o culoare intensă e un ruj foarte cremos şi confortabil.

Rujurile AVON Ultra Color: Wine With Everything

Rujurile AVON Ultra Color: Wine With Everything

Rujul AVON Ultra Color nuanţa Wine With Everything

Add Comments

Brands