Produse terminate in luna ianuarie 2016

Produse terminate în luna ianuarie
HIT or MISS

28 ianuarie, 2016
A venit din nou timpul pentru articolul cu produse terminate iar dacă sunteţi curioase să vedeţi ce produse am terminat în luna ianuarie şi dacă au fost un HIT sau MISS, vă invit să citiţi în continuare... (citeşte mai mult)

Produse terminate in luna decembrie 2014

Produse terminate în luna decembrie
HIT or MISS

5 ianuarie, 2015
Luna trecută a fost o lună bună pentru mine şi am reuşit să folosesc destul de multe produse iar dacă sunteţi curioase să aflaţi ce produse am terminat şi dacă au fost un HIT sau MISS vă invit să citiţi în continuare ... (citeşte mai mult)

Most used beauty produscts in February 2014

Cele mai folosite produse în luna februarie

25 februarie, 2014
De astăzi voi începe un nou set de articole care vor apărea la sfârşitul fiecărei luni şi în care vă voi arăta produsele care mi-au plăcut şi pe care le-am folosit cel mai mult în luna respectivă... (citeşte mai mult)

Produse pe care regret ca le-am cumparat

Produse pe care regret că le-am cumpărat

11 februarie, 2014
Nu sunt o fire foarte pretenţioasă şi rar se întâmplă să găsesc un produs pe care să nu îl pot folosi şi să regret că l-am cumpărat dar am reuşit să adun şi câteva produse de acest fel şi m-am gândit să vi la arat şi vouă... (citeşte mai mult)

Cumparaturile din DM

Cumpărături DM

9 august, 2013
Luna aceasta în magazinele DM au fost câteva reduceri de care am profitat şi pe care vreau să le împărtăşesc cu voi... (citeşte mai mult)

Alverde blush nuanta Soft Pink

Alverde Blush nuanţa Soft Pink

25 august, 2013
Blush-ul Alverde nuanţa Soft Pink pe care vi l-am prezentat şi în articolul cu "produse esenţiale pentru vară" a fost blush-ul cel mai folosit în ultima vreme şi m-am gândit că merită o prezentare mai detaliată... (citeşte mai mult)

Produsele mele esentiale pentru vara

Produsele mele esenţiale pentru vară

8 august, 2013
Am descoperit vara aceasta câteva produse foarte potrivite pentru mine, pe care le-am folosit cel mai des, de care nu mă pot lipsi şi au devenit preferatele mele ... (citeşte mai mult)

Brands