Gelul de curăţare Anian
cu Goji şi Rodie

De curând a ajuns în mâinile mele şi gelul de curăţare Anian cu Goji şi Rodie pe care îl testez de aproape o lună de zile aşa că m-am gândit că e timpul să vă spun părerea mea despre el. Pun mare accent pe curăţarea tenului şi de fiecare dată după ce mă demachiez folosesc şi un gel sau spumă de curăţare, iar în timp, rezultatele au început să apară. Am un ten destul de curat cu mici coşuri ocazional, iar după părerea mea, cel mai important pas pentru un ten cât mai îngrijit e curăţarea lui.

Gelul de curatare Anian cu Goji si Rodie

De mai bine de un an de zile am folosit pentru curăţarea tenului doar geluri/spume coreene pe care pur şi simplu le ador, dar la întâlnirea bloggerilor de beauty din Timişoara, Spring Beauty Bloggers Meeting, am avut ocazia să primesc spre testare gelul de curăţare Anian cu Goji şi Rodie şi m-am gândit să îi acord şi lui o şansă.

Date despre produs:

  • Brand: ANIAN
  • Denumire: Gel de curăţare cu Goji şi Rodie
  • Preţ: costă 22lei
  • Gramaj: 150ml
  • Valabilitate: 12 luni de la deschidere
  • Disponibilitate: pe site-ul www.triodeluxe.ro

Descriere produs:

"Extractele din goji şi rodii au proprietăţi antioxidante care combat semnele de îmbătrânire provocate de efectele radicalilor liberi asupra pielii. Veţi simţi beneficiile nutritive ale fructelor roşii care, cu vitaminele şi polizaharidele lor, vă îngrijesc şi hrănesc pielea. Previne apariţia excesului de sebum."

Gelul de curatare Anian cu Goji si Rodie

Ce cred eu despre produs:

Are un miros subtil, uşor marin care nu pot să zic că m-a dat pe spate însă nici rău nu e.

Vine într-un tub de plastic care trebuie strâns uşor pentru a ieşi produsul. Ambalajul în sine nu e rău însă nu se potriveşte deloc cu textura gelului. Gelul e foarte lichid şi de cum deschideţi capacul începe să curgă fără să strângeţi prea tare de tub şi e foarte greu de controlat cantitatea de produs pe care doriţi să o folosiţi. Pentru mine e destul de enervant ambalajul pentru că, oricât de atentă aş fi, mereu îmi curge mai mult produs decât am nevoie. După părerea mea pentru o astfel de consistenţă ar fi fost mult mai potrivit un ambalaj cu pompiţă sau măcar să nu aibă gura capacului atât de mare.

Gelul de curatare Anian cu Goji si Rodie

După cum spuneam şi înainte, gelul are o consistenţă lichidă şi e foarte alunecos. Cel mai bun mod de aplicare e să îl folosiţi cu un burete mic pentru faţă. Folosit cu mâna se pierde mult produs şi nici nu face prea multă spumă. Chiar şi cu un burete, trebuie să folosiţi o cantitate mai "generoasă" de produs pentru a curăţa bine faţa.

Gelul de curatare Anian cu Goji si Rodie

E un gel de curăţare destul de delicat şi nu îmi usucă foarte tare pielea. Simt o uşoară stângere a pielii în zona frunţii însă nu e deranjant. După clătire tenul e destul de fin. Îmi place cum se vede şi cum se simte la atingere. În cazul meu, într-adevăr pot spune că previne apariţia excesului de sebum însă nu am un ten foarte gras. Poate pentru că m-am obişnuit prea mult cu gelurile de curăţare coreene, acesta nu îmi curăţă la fel de bine tenul şi încă simt produsul pe faţă chiar şi după clătire.

Nu pot să spun că e un produs rău însă pentru mine nu a ieşit cu nimic în evidenţă plus că l-am terminat foarte repede. Eram obişnuită ca un gel de curăţare să mă ţină cel puţin 3 luni (folosit zilnic) iar pe acesta l-am terminat cam într-o lună aşa că nici din punctul de vedere al preţului nu mi se pare o afacere foarte bună.

Consistenţa şi problemele cu ambalajul, faptul că se termină foarte repede dar şi faptul că nu îmi curăţă foarte bine faţa, nu îl fac unul din preferatele mele. Voi l-aţi încercat? Cum vi s-a părut?

Ingrediente:

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Glycerin, PEG-200 Hydogenated Glyceryl Palmate, Sodium Chloride, Disodium PEG-5 Laurylcitrate Sulfosuccinate, Lycium Barbarum Fruit Extract, Punica Granatum Fruit Juice, Tocopherol, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Trideceth-9, PEG-40 Hidrogenated Castor Oil, Disodium EDTA, Propylene Glycol, Parfum, Butylphenyl Methylpropional, Alpha-Isomethyl Ionone, Linalool, Limonene, Imidazolidinyl Urea, Propylparaben.

Add Comments

Brands