TOP 5: Makeup products under 15$

TOP 5: Produse de machiaj sub 50lei

22 octombrie, 2015
După cum am promis, voi continua seria de articole "Top 5" cu un topic ce îmi face mare plăcere, şi anume "Top5: Produse de machiaj sub 50lei". Sper să vă placă şi vouă, iar dacă sunteţi curioase să vedeţi produsele mele de machiaj preferate, sub 50lei, vă invit să citiţi în continuare... (citeşte mai mult)

colectia rujuri la finanul anului 2014

My lipstick addiction: Colecţia mea de rujuri la finalul anului 2014

03 ianuarie, 2015
Ador rujurile, iar anul 2014 a fost pentru mine un an forte bogat în materie de rujuri. Am avut ocazia să încerc atât culori noi cât şi rujuri de la firme pe care nu le mai încercasem, iar colecţia mea s-a mărit considerabil... (citeşte mai mult)

Shopping time: Marionnaud, Essence, Skin Food, A'pieu, Peripera, Innisfree, Naruko, Rimmel London

Shopping time: Marionnaud, Essence,
Skin Food, A'pieu, Peripera, Innisfree...

15 decembrie, 2014
Am adunat câteva produse noi de makeup şi de îngrijire pe care le-am cumpărat în ultima lună şi jumătate, aşa că pentru astăzi vi-am pregătit un nou articol de shopping :) ... (citeşte mai mult)

Shopping time: YSL, L'oreal, Revlon, Peripera, Innisfree, Etude House, A'pieu, Orkide, She Stylezone, Miss Sporty

Shopping time: YSL, L'oreal, Peripera, Revlon, Innisfree, Etude House, A'pieu...

27 august, 2014
A trecut ceva timp de când nu am mai postat un articol cu cumpărături, iar pentru că luna trecută a fost perioada concediului dar şi pentru că am avut multe de sărbătorit, m-am lăsat puţin dusă de val şi am cumpărat ... (citeşte mai mult)

 Top 5: TOP 10: Produse de makeup coreene

TOP 10: Produse de makeup coreene

23 iunie, 2014
Am văzut că vi-a plăcut ultimul articol, şi ca să nu vă las prea mult să aşteptaţi, astăzi m-am gândit să continui cu partea a doua a top-ului cu produse coreene şi anume TOP 10: Produse de makeup coreene... (citeşte mai mult)

Cumparaturi Ebay: Y.E.T, Etude House, Mizon, Missha, A'pieu, Mistine, 3W Clinic

Cumpărături Ebay (Etude House, Mizon, Missha, A'pieu, Mistine, 3W Clinic, Y.E.T)

22 martie, 2014
Deşi mi-am propus să iau o mică pauză de la cumpărături, nu am prea reuşit, drept urmare am un nou articol pentru voi cu produsele cosmetice asiatice comandate de pe ebay... (citeşte mai mult)

A'pieu Style Mix Duo Lipstick & Pearl Gloss nuanta Fuchsia Mix

A'pieu Style Mix Duo Lipstick & Pearl Gloss nuanţa Fuchsia Mix

25 ianuarie, 2014
Unul dintre cele mai recente produse cumpărate şi de care sunt extrem de impresionată este rujul A'pieu Style Mix Duo Lipstick & Pearl Gloss nuanţa Fuchsia Mix... (citeşte mai mult)

 Best of 2013: Rujuri

Best of 2013: Rujuri

30 decembrie, 2013
Anul acesta mi-am descoperit pasiunea pentru rujuri, şi au devenit produsele mele de make-up preferate. Pe tot parcursul anului am cumpărat multe rujuri bune, care mi-au plăcut şi care merită menţionate în acest articol... (citeşte mai mult)

Cumparaturile lunii mai

Cumpărăturile lunii noiembrie
(Farmec, Balea, Essence, Innisfree...)

30 noiembrie, 2013
Au trecut câteva luni de când nu am mai făcut un articol de acest fel dar luna acesta am făcut ceva mai multe cumpărături şi am reuşit să adun suficiente produse pe care să vi le arat... (citeşte mai mult)

1

Brands