Produse terminate in luna august si septembrie 2016

Produse terminate în august şi septembrie

3 octombrie, 2016
Cum luna trecută am fost mai mult plecată, nu am reuşit să vă arat ce produse am terminat aşa că le-am păstrat pentru luna aceasta. Dacă sunteţi curioase să vedeţi ce produse am terminat în lunile august şi septembrie şi dacă au fost un HIT sau MISS, vă invit să citiţi în continuare... (citeşte mai mult)

Flower Stamping Nail Art

Flower Stamping Nail Art

28 iulie, 2016
Cred că v-am înnebunit cu obsesia mea pentru manichiura "ştampilată" şi dacă nu era de ajuns, pentru astăzi v-am pregătit tot o manichiură folosind tehnica nail stamping. Consider că "nail stamping-ul" e cel mai uşor mod prin care puteţi obţine o manichiură de efect fără... (citeşte mai mult)

Produse terminate in luna iunie 2016

Produse terminate în luna iunie HIT or MIS

8 iulie, 2016
A venit din nou timpul pentru articolul cu produse terminate iar dacă sunteţi curioase să vedeţi ce produse am terminat în luna iunie şi dacă au fost un HIT sau MISS, vă invit să citiţi în continuare... (citeşte mai mult)

Produse terminate in luna mai 2016

Produse terminate în luna mai HIT or MIS

7 iunie, 2016
A venit din nou timpul pentru articolul cu produse terminate iar dacă sunteţi curioase să vedeţi ce produse am terminat în luna mai şi dacă au fost un HIT sau MISS, vă invit să citiţi în continuare... (citeşte mai mult)

TOP 5: Makeup products under 8$

TOP 5: Produse de machiaj sub 30lei

19 mai, 2016
Nu mai ţin minte exact cât timp a trecut de la ultimul articol "Top 5" şi cum mi s-a făcut dor de un astfel de articol, pentru astăzi am pregătit un nou top şi anume "Top5: Produse de machiaj sub 30lei". Sper să vă placă şi vouă, iar dacă sunteţi curioase să vedeţi produsele mele de ... (citeşte mai mult)

Produse terminate in luna noiembrie 2015

Produse terminate în luna noiembrie
HIT or MISS

12 decembrie, 2015
A venit din nou timpul pentru articolul cu produse terminate iar dacă sunteţi curioase să vedeţi ce produse am terminat luna trecută şi dacă au fost un HIT sau MISS, vă invit să citiţi în continuare... (citeşte mai mult)

Gene mai seducatoare cu Astor Seduction Codes no3 Volume and Length Mascara

Gene mai seducătoare cu Astor Seduction Codes no3 Volume and Length Mascara ???

8 septembrie, 2015
Cine nu îşi doreşte gene mai voluminoase şi seducătoare? ... şi cu toate ştim că nu e uşor de obţinut acest lucru. De curând am dat peste rimelurile Astor Seduction Codes care promit gene mai definite şi mai voluminoase... (citeşte mai mult)

 Favoritele lunii iulie (July favorites): beauty, makeup and lifestyle

Favoritele lunii iulie (beauty, makeup & lifestyle)

31 iulie, 2015
Deşi luna iulie a fost o lună destul de interesantă, din păcate a trecut foarte repede aşa că iată-mă cu un nou articol cu favorite... (citeşte mai mult)

Produse terminate in luna iunie 2015

Produse terminate în luna iunie
HIT or MISS

3 iulie, 2015
A venit din nou timpul pentru articolul cu produse terminate iar dacă sunteţi curioase să vedeţi ce produse am terminat luna trecută şi dacă au fost un HIT sau MISS, vă invit să citiţi în continuare... (citeşte mai mult)

Shopping time: Shopping time: L'oreal, Astor, Etude House, Naruko, Marionnaud, Flormar, Gliss, Rimmel London

Shopping time: L'oreal, Astor, Flormar, Etude House, Naruko, Marionnaud...

8 mai, 2015
Nu am mai scris de mult un articol cu cumpărături şi uitându-mă peste achiziţiile din ultimul timp mi-am dat seama că am adunat suficient "material" pentru acest articol. Dacă sunteţi curioase să vedeţi ce produse mi-au atras... (citeşte mai mult)

Produse terminate in luna aprilie  2015

Produse terminate în luna aprilie
HIT or MISS

7 mai, 2015
Luna trecută am fost foarte muncitoare şi am reuşit să termin destul de multe produse, inclusiv câteva produse de makeup ceea ce mi se întâmplă foarte rar. Dacă sunteţi curioase să vedeţi ce produse am terminat şi dacă au... (citeşte mai mult)

NOTD: Nails In Fire

Nail Of The Day - Nails In Fire

4 mai, 2015
În ultimul timp am mers la "sigur" cu manichiura, folosind mai mult oje neutre, şi mi-a fost tare dor de o manichiură "colorată" aşa că în articolul de azi m-am gândit să vă arat ceva tare drăguţ şi uşor de realizat... (citeşte mai mult)

My spring wishlist

My spring wishlist

31 martie, 2015
În ultimul timp am descoperit că sunt mult mai mulţumită atunci când fac cumpărături planificate decât cumpărături impulsive, iar în articolul de astăzi m-am gândit să vă arat produsele care mi-au atras atenţia şi pe care le-am trecut pe lista mea de cumpărături... (citeşte mai mult)

Manichiura pentru ziua indragostitilor - Pas cu pas

Manichiură pentru ziua îndrăgostiţilor - Pas cu pas

9 februarie, 2015
Ne apropiem cu paşi repezi de ziua îndrăgostiţilor şi m-am gândit să încep o serie de articole cu această temă. Pentru început vi-am pregătit o manichiură drăguţă pe care să o puteţi purta la întâlnirea cu iubitul. Pentru a ... (citeşte mai mult)

Ojele Astor Fashion Studio

Ojele Astor Fashion Studio

30 ianuarie, 2015
Când vine vorba de manichiură, îmi place să mă joc cu culorile şi încerc să îmi formez o colecţie de oje cât mai diversificată. Printre cele mai vesele şi colorate oje sunt Astor Fasion Studio despre care vă voi vorbi astăzi iar culorile pe care le deţin sunt:137, 200, 201, 202, 219 şi 004... (citeşte mai mult)

123

Brands