Astor Soft Sensation Lipcolor Butter

Anul acesta au fost în tendinţe rujurile în ambalaje ce imită creioanele şi cam toate firmele de cosmetice au lansat un astfel de ruj. Printre cele pe care le am eu, sunt două de la Astor: 007 Delicate Liliac şi 013 Magic Magenta.

De mult îmi doream să le încerc dar preţul din magazine mi s-a părut puţin cam mare şi am fost foarte încânatată când le-am găsit pe site-ul www.parfumsiculoare.ro, de Black Friday, cu o reducere de 50%. Puteţi vedea articolul cu produsele cumpărate de Black Friday aici.

Rujurile Astor Soft Sensation Lipcolor Butter: 007 Delicate Liliac si 013 Magic Magenta

Plusuri:

  • sunt puţin cremoase şi se aplică uşor pe buze;
  • nu sunt chiar atât de hidratante ca şi balsamurile de buze dar sunt mai hidratante decât rujurile normale; simt că îmi protejază uşor buzele de accea îmi place foarte mult să le folosesc în perioada aceasta, când vremea de afară este foarte rece;
  • oferă buzelor un luciu subtil;
  • culoarea poate fi construită; la o aplicare mai uşoară puteţi obţine o culoare mai puţin intensă şi mai uşor de purtat iar dacă aplicaţi rujul de mai multe ori culoarea poate fi intensificată;
  • în ciuda consisţentei lor, au o rezistenţă destul de mare;
  • au o perioadă de valabilitate mare, 30 luni.

Minusuri:

  • nu au o gamă foarte variată de culori;
  • au preţul destul de mare, costă 27lei, iar mai nou am văzut că s-au scumpit puţin şi au ajuns la 29lei.

Rujurile Astor Soft Sensation Lipcolor Butter: 007 Delicate Liliac si 013 Magic Magenta

Rujurile Astor Soft Sensation Lipcolor Butter: 007 Delicate Liliac si 013 Magic Magenta

Le am doar în două nuanţe pentru că nu mă aşteptam să îmi placă atât de mult, dar acum, regret puţin că nu mi-am cumpărat mai multe.

007 Delicate Liliac - după cum îi spune şi numele este o culoare foarte delicată şi plăcută. Am purtat-o în ultimele săptămâni foarte des, în special cu un machiaj simplu de zi. Fiindcă este o culoare mai deschisă, nu rezistă la fel de mult pe buze ca şi 013 Magic Magenta dar pe mine mă mulţumeşte.

Rujurile Astor Soft Sensation Lipcolor Butter: 007 Delicate Liliac

Astor Soft Sensation Lipcolor Butter
- 007 Delicate Liliac-

013 Magic Magenta - e o culoare superbă îmi place foarte mult cum arată pe buze. Deşi pare o culoare mai intensă mi se pare uşor de purtat. Culoarea se imprimă pe buze şi rezistă un timp îndelungat.

Rujurile Astor Soft Sensation Lipcolor Butter: 013 Magic Magenta

Astor Soft Sensation Lipcolor Butter
- 013 Magic Magenta -

Per ansamblu sunt produse foarte bune, sunt rezistente dar nu cred că le-aş cumpăra la preţul întreg pentru că mi se par puţin cam scumpe.

Add Comments

Brands