Favorite makeup products for fall

Favorite makeup products for fall

20 octombrie, 2014
Toamna e anotimpul meu preferat, iar în ceea ce priveşte machiajul ador culorile puternice şi mă bucur că în această perioadă îmi pot folosi din nou rujurile roşii, burgundy şi alte culori interesante care au aşteptat cuminţi în sertar să vină şi timpul lor... (citeşte mai mult)

NOTD19 Nude Illusion

Nail Of The Day - Nude Illusion

8 martie, 2014
A trecut ceva vreme de când nu am făcut o manichiură mai interesantă iar pentru că aseară am avut puţin mai mult timp la dispoziţie, am dat frâu liber imaginaţiei şi iată ce a ieşit... (citeşte mai mult)

 Top 5: Oje favorite

Top 5: Oje favorite

19 ianuarie, 2014
Îmi place să îmi schimb oja foarte des iar până acum am reuşit să adun destul de multe oje aşa că m-am gândit ca în topul de astăzi să vă arat ojele mele favorite... (citeşte mai mult)

NOTD16 Christmas In Red

Nail Of The Day - Christmas In Red

17 decembrie, 2013
Pentru că suntem foarte aproape de sărbători, am vrut să vă arat o manichiură puţin mai festivă care îmi place mult de tot şi mi se pare foarte potrivită pentru Crăciun... (citeşte mai mult)

NOTD Studs And Sparkles

Nail Of The Day - Red on Red

21 octombrie, 2013
Foarte rar se întâmplă să port pe unghii doar o singură ojă aşa că m-am jucat puţin cu ojele de la Aura şi a ieşit un design drăguţ zic eu, sper să vă placă... (citeşte mai mult)

Ojele Aura inches

Ojele Aura inches - nr.302, nr.304 şi nr.316

17 octombrie, 2013
Vi-am arătat zilele trecute oferta din magazinele DM pentru ojele Aura inches. M-a atras ambalajul elegant dar eram şi foarte curioasă să le încerc. Oferta foarte generoasă, m-a făcut să vin acasă cu 3 oje... (citeşte mai mult)

Brands