Produse terminate in luna ianuarie 2017

Produse terminate în ianuarie

16 februarie, 2017
A venit din nou timpul pentru articolul cu produse terminate iar dacă sunteţi curioase să vedeţi ce produse am terminat în luna ianuarie şi dacă au fost un HIT sau MISS, vă invit să citiţi în continuare... (citeşte mai mult)

Produse de machiaj terminate in 2015

Câte produse de machiaj pot fi consumate într-un an de zile?

12 ianuarie, 2016
Mereu apar produse cosmetice noi care prin ambalajul şi prin "povestea" lor ne îmbie să le cumpărăm şi să le încercăm, dar câte astfel de produse putem într-adevăr să şi terminăm astfel încât să nu le considerăm o risipă? ... (citeşte mai mult)

Produse terminate in luna iulie 2015

Produse terminate în luna iulie
HIT or MISS

4 august, 2015
A venit din nou timpul pentru articolul cu produse terminate iar dacă sunteţi curioase să vedeţi ce produse am terminat luna trecută şi dacă au fost un HIT sau MISS, vă invit să citiţi în continuare... (citeşte mai mult)

Produse terminate in luna august 2014

Produse terminate în luna august
HIT or MISS

7 septembrie, 2014
E timpul pentru un nou articol cu produse terminate iar dacă sunteţi curioase să aflaţi dacă au fost un HIT sau MISS vă invit să citiţi în continure întreg articolul... (citeşte mai mult)

 Top 5: TOP 10: Produse de makeup coreene

TOP 10: Produse de makeup coreene

23 iunie, 2014
Am văzut că vi-a plăcut ultimul articol, şi ca să nu vă las prea mult să aşteptaţi, astăzi m-am gândit să continui cu partea a doua a top-ului cu produse coreene şi anume TOP 10: Produse de makeup coreene... (citeşte mai mult)

 Top 5: TOP 10: Produse coreene pentru ingrijire

TOP 10: Produse coreene pentru îngrijire

20 iunie, 2014
A trecut ceva vreme de la ultimul TOP, şi pentru că unele dintre voi mi-aţi spus că vă plac TOP-urile şi vi-ar plăcea să vedeţi care sunt produsele mele coreene preferate, am ales pentru astăzi să vă prezint TOP 10: Produse coreene pentru îngrijire... (citeşte mai mult)

Most used beauty produscts in May 2014

Cele mai folosite produse în luna mai

2 iunie, 2014
Cu o mică întârziere, astăzi vă voi arăta care au fost cele mai folosite produse de beauty în luna mai şi pe care le-am folosit cu foarte mare plăcere... (citeşte mai mult)

Most used beauty produscts in April 2014

Cele mai folosite produse în luna aprilie

29 aprilie, 2014
E timpul pentru un nou articol cu cele mai folosite produse ale lunii. Luna aceasta am să vă arat atât produse noi cât şi unele pe care le-aţi văzut deja, sunt produse pe care le-am folosit foarte mult şi le îndrăgesc... (citeşte mai mult)

Produse terminate in luna februarie 2014

Produse terminate în luna februarie
HIT or MISS

4 martie, 2014
A venit timpul pentru un nou articol cu produsele pe care le-am terminat. Char dacă luna trecută a fost puţin mai scurtă, sunt bucuroasă că am reuşit să termin suficient de multe pentru a face acest articol ... (citeşte mai mult)

Baviphat Pore Tightening Ampoule

Baviphat Pore Tightening Ampoule

17 februarie, 2014
Un alt produs coreean pe care îl folosesc de câteva luni şi nu mai am foarte mult până să îl termin, despre care vreau să vă vorbesc puţin este Baviphat Pore Tightening Ampoule ... (citeşte mai mult)

  Best of 2013: Produse pentru corp

Best of 2013: Produse pentru curăţarea şi îngrijirea feţei

20 decembrie, 2013
Voi continua seria de "Best of 2013" cu un articol puţin mai interesant şi anume "Best of 2013: Produse pentru curăţarea şi îngrijirea feţei"... (citeşte mai mult)

Baviphat Super Dream Curling Waterproof Mascara

Baviphat Super Dream Curling
Waterproof Mascara

2 septembrie, 2013
În articolul cu "produsele mele esenţiale pentru vară" am vorbit foarte puţin despre Baviphat Super Dream Curling Waterproof Mascara şi fiindcă e un produs care ... (citeşte mai mult)

Produsele mele esentiale pentru vara

Produsele mele esenţiale pentru vară

8 august, 2013
Am descoperit vara aceasta câteva produse foarte potrivite pentru mine, pe care le-am folosit cel mai des, de care nu mă pot lipsi şi au devenit preferatele mele ... (citeşte mai mult)

Cumparaturile lunii iulie

Cumpărăturile lunii iulie

30 iulie, 2013
Luna aceasta am încercat să fiu mai moderată în ceea ce priveşte cumpărăturile însă mereu găsesc câte ceva care să îmi placă şi de care să "am nevoie"... (citeşte mai mult)

Produsele treminate in iulie

Produse terminate în iulie - HIT or MISS

28 iulie, 2013
În decursul a două luni am reuşit să termin câteva produse şi a venit timpul să vă spun ce părere am despre ele, dacă sunt HIT sau MISS ... (citeşte mai mult)

12

Brands