Masca de faţă Beauty Friends Raspberry Essence Mask

Toate măştile de faţă coreene pe care le-am încercat până acum aveau esenţe de plante iar când am văzut-o pe aceasta cu esenţă de zmeură, mi s-a părut o mască mai neobişnuită şi am vrut neapărat să o încerc.

Efectele zmeurei:

Zmeura activează întreaga circulaţie a sângelui, lucru care ajută la înlăturarea semnelor de oboseală. Totodată zmeura este un ajutor de nădejde în prevenirea sau diminuarea formei ridurilor şi în încetinirea procesului de îmbătrânire.

Beauty Friends Raspberry Essence Mask

E o mască special concepută pentru a hidrata profund şi a îmbunătăţii starea pielii, folosind extracte de plante naturale concentrate ce ajută la o absorbţie mai bună a nutrienţilor în piele. Promite o piele mai suplă în timp ce o curăţă şi o hidratează.

Pe ambalaj sunt trecute informaţiile despre mască şi modul de folosire şi în limba engleză. Eu de obicei îmi cumpăr măştile de faţă coreene de pe ebay, dar o puteţi cumpăra de pe orice site ce comercializează produse cosmetice coreene.

Beauty Friends Raspberry Essence Mask

E o mască facială 3D, adică foaia de bumbac care se aplică pe faţă are câteva tăieturi în jurul bărbiei şi nasului pentru a putea fi aranjată mai uşor şi pentru a se potrivi mai multor forme ale feţei.

Foaia de bumbac pentru această mască e puţin mai mică şi mai lungă decât la alte măşti însă am reuşit să o aranjez astfel încât să îmi acopere toată faţa fără să fie prea incomodă. Esenţa e mai puţină, are 23g, dar e suficientă. Ce rămâne în plic poate fi folosită pe mâini şi gât.

Beauty Friends Raspberry Essence Mask

Primul lucru care m-a artas când am deschis masca a fost mirosul. Nu miroase chiar a zmeură însă are un miros dulce şi parfumat dar în acelaşi timp subtil şi plăcut. Odată aplicată masca pe faţă, mirosul plăcut de la început e mai puţin sesizabil lucru ce face ca această mască să nu se diferenţieze foarte mult de celelalte pe care le-am încercat, dar îmi place foarte mult cum miroase iar din acest punct de vedere o clasez în Top 3.

Are un efect uşor răcoritor şi revigorant şi o văd perfectă pentru zilele călduroase de vară, mai ales dacă e ţinută înainte de folosire câteva minute în frigider.

Însă ce m-a cucerit cel mai mult la această mască, e felul în care îmi lasă faţa după folosire. Imediat după ce dau masca jos pot vedea cum faţa arată mai fermă şi revigorată. Îmi oferă exact genul de hidratare pe care mi-o doresc. Nu e atât de hidratantă încât să îmi simt faţa încărcată însă hidratează suficient încât să nu fiu nevoită să folosesc şi o cremă de faţă. Imi lasă faţa foarte fină şi plăcuta la atingere.

Îmi place foarte mult această mască şi fără îndoială a urcat în topul preferinţelor iar cu următoarea ocazie o voi recumpăra.

Add Comments

Brands