Produse terminate in luna februarie 2014

Produse terminate în luna februarie
HIT or MISS

4 martie, 2014
A venit timpul pentru un nou articol cu produsele pe care le-am terminat. Char dacă luna trecută a fost puţin mai scurtă, sunt bucuroasă că am reuşit să termin suficient de multe pentru a face acest articol ... (citeşte mai mult)

 Top 5: Produse cosmetice romanesti

Top 5: Produse cosmetice româneşti

26 ianuarie, 2014
Pentru topul de astăzi vi-am pregătit Top 5: Produse cosmetice româneşti. Sunt o mare fană a produselor cosmetice româneşti, consider că sunt produse foarte bune şi merită să le acordăm mai multă atenţie ... (citeşte mai mult)

  Best of 2013: Produse pentru corp

Best of 2013: Produse pentru curăţarea şi îngrijirea feţei

20 decembrie, 2013
Voi continua seria de "Best of 2013" cu un articol puţin mai interesant şi anume "Best of 2013: Produse pentru curăţarea şi îngrijirea feţei"... (citeşte mai mult)

Crema antirid pentru ochi royal jelly si proteine de grau de la Bioten

Crema antirid pentru ochi royal jelly şi proteine de grâu de la Bioten

13 noiembrie, 2013
În ultima vreme am fost foarte preocupată de zona din jurul ochilor şi am început să folosesc constant şi cremele pentru ochi. După ce am terminat crema de ochi ... (citeşte mai mult)

Rutina mea de seara pentru ingrijirea tenului

Rutina mea de seară pentru îngrijirea tenului

7 noiembrie, 2013
M-am gândit că ar fi interesant să vă arat produsele pe care le folosesc seara, de obicei înainte de culcare, pentru îngrijirea tenului... (citeşte mai mult)

Produsele treminate in octombrie

Produse terminate în octombrie
HIT or MISS

29 octombrie, 2013
Am reuşit să adun şi luna aceasta câteva produse pe care le-am terminat, şi a venit timpul să vă spun ce părere am despre ele, care mi-au plăcut şi care nu... (citeşte mai mult)

 Top 5: Produse cu preţul sub 10lei

Top 5: Produse cu preţul sub 10lei

20 septembrie, 2013
TOP 5 de astăzi am vrut să fie mai interesant. Deşi la început mi s-a părut o provocare am reuşit să găsesc destul de multe produse sub 10lei care să îmi placă şi care să fie demne de un Top 5... (citeşte mai mult)

Bioten - Crema exfolianta cu miere si samburi de caise

Bioten - Crema exfoliantă cu miere şi sâmburi de caise

15 mai, 2013
Vi-am mai vorbit despre crema exfoliantă de la Bioten într-un articol cu "favoritele lunii" şi pentru că o folosesc deja de ceva vreme şi îmi place foarte mult ... (citeşte mai mult)

Favoritele lunii martie

Favoritele lunii Martie

31 martie, 2013
A venit timpul să vă arat care au fost produsele care mi-au plăcut cel mai mult şi pe care le-am folosit cel mai des în luna martie (citeşte mai mult)

Brands