Bioten - Crema exfoliantă cu miere şi sâmburi de caise

Vi-am mai vorbit despre crema exfoliantă de la Bioten într-un articol cu "favoritele lunii" şi pentru că o folosesc deja de ceva vreme şi îmi place foarte mult m-am gândit că merită să îi fac un review şi să vă spun mai multe despre ea.

Crema exfoliantă cu miere şi sâmburi de caise Bioten

Date despre produs:

  • Brand: BIOTEN
  • Produs: crema exfoliantă cu miere şi sâmburi de caise pentru ten normal/mixt;
  • Preţ: a costat 9 lei;
  • Gramaj: 75ml;
  • Valabilitate: 12 luni;
  • Disponibilitate: în majoritatea magazinelor cu produse cosmetice;
  • O voi recumpăra: DA

Descrierea produsului:

"Cu o formulă fără săpun, Crema exfoliantă Bioten cu Miere şi particule exfoliante naturale din Sâmburi de Caise, curăţă eficient porii, îndepărtând delicat machiajul, excesul de sebum şi celulele moarte de la suprafaţa pielii. Mierea, un agent nutritiv natural, contribuie la menţinerea echilibrului optim de hidratare al pielii, iar Sâmburii de Caise asigură o exfoliere delicată, îmbunătăţind tonusul şi textura pielii. Astfel, tenul este curăţat eficient şi luminos."

Indicaţii de folosire:

  • Aplică de 1-2 ori pe săptămână pe faţa curată, prin masaj uşor, circular, evitând zonele sensibile ale ochilor şi gurii.
  • Clăteşte cu apă călduţă.
  • Aplică apoi o cremă de faţă potrivită nevoilor tenului tău.

Crema exfoliantă cu miere şi sâmburi de caise Bioten

Crema exfoliantă cu miere şi sâmburi de caise Bioten

Ce cred eu despre despre produs:

Ambalajul e dintr-un plastic puţin transparent care iţi permite să vezi cantitatea de produs existentă în tub, lucru pe care eu îl apreciez şi îl consider un avantaj. Te ajută să vezi exact cantitatea de produs pe care o foloseşti şi să anticipezi cât timp îţi va ajunge. De asemenea tubul e destul de mic şi uşor de transportat, încât îl puteţi lua în călătorii dacă doriţi.

Crema are un miros foarte plăcut care m-a cucerit. Se simte foarte bine mirosul de caise iar cel de miere e puţin mai slab. De fiecare dată când o folosesc, mi se pare un răsfăţ pentru faţă şi ador mirosul care îmi rămâne pe piele. Nu îl consider prea puternic şi nici artificial.

Are o textură foarte uşoară şi conţine mici particule abrazive din sâmburi de caise. Exfoliază foarte delicat şi nu îmi irită tenul, iar după ce clătesc îmi simt faţa foarte curată şi catifelată. În toată peridoada în care am folosit-o nu am observat să îmi usuce tenul. Îmi place să o folosesc o dată pe săptămână. Se întâmplă să o folosesc de mai multe ori doar dacă îmi simt tenul încărcat şi simt că are nevoie de o curăţare mai mare.

În concluzie, îmi place foarte mult această cremă, şi consider că îşi face foarte bine treaba. O voi recumpăra.

Un alt plus pentru produsele româneşti.

Ingrediente:

Ştiu că multe dintre voi sunteţi interesate şi de ce conţine această cremă, prin urmare vă las lista de ingrediente:

Aqua, Olea europaea fruit oil, Cetearyl alcohol, Glyceryl srearate, Ceteareth-12, Glyceryl srearate se, Prunus armenica seed powder, Glycerin, Ceteareth-20, Mel, Dimethicone, Tocopheryl acetate, Cetyl palmitate, Parfum, Sodium Carbomer, Ethylhrxylglycerin, Terasodium edta, Methylisothiazolinone.

Add Comments

Brands