Produse terminate in luna mai 2015

Produse terminate în luna mai
HIT or MISS

8 iunie, 2015
A mai trecut încă o lună şi a venit din nou timpul pentru articolul cu produse terminate. Dacă sunteţi curioase să vedeţi ce produse am terminat luna trecută şi dacă au fost un HIT sau MISS, vă invit să citiţi în continuare... (citeşte mai mult)

Rutina mea de zi pentru ingrijirea tenului

Rutina de zi pentru îngrijirea tenului pe timpul verii (ten normal/mixt)

4 iunie, 2015
Zilele trecute am vorbit despre rutina de zi pentru îngrijirea tenului pe timpul verii iar în articolul de astăzi m-am gândit să vă vorbesc şi despre produsele pe care le folosesc pe timpul zilei... (citeşte mai mult)

Produse terminate in luna aprilie  2015

Produse terminate în luna aprilie
HIT or MISS

7 mai, 2015
Luna trecută am fost foarte muncitoare şi am reuşit să termin destul de multe produse, inclusiv câteva produse de makeup ceea ce mi se întâmplă foarte rar. Dacă sunteţi curioase să vedeţi ce produse am terminat şi dacă au... (citeşte mai mult)

Produsele treminate in septembrie

Produse terminate în septembrie
HIT or MISS

26 septembrie, 2013
A venit timpul să vă spun ce cred despre produsele pe care le-am terminat luna aceasta şi am reuşit să termin destul de multe... (citeşte mai mult)

Produsele treminate in mai

Produse terminate în mai - HIT or MISS

20 mai, 2013
Am adunat câteva produse pe care le-am terminat şi a venit timpul să vă spun cât de potrivite au fost pentru mine şi dacă merită cumpărate sau nu ... (citeşte mai mult)

Brands