NOTD: Blooming Rose

Nail Of The Day - Blooming Rose

24 februarie, 2016
Astăzi vreau să vă vorbesc despre noua mea obsesie în materie de unghii şi anume kit-ul pentru nail stamping de la Born Pretty Store. În sfârşit am avut ocazia să mă joc cu un stamping kit şi trebuie să vă avertizez că mi-a creat dependenţă, atât de mult îmi place... (citeşte mai mult)

NOTD: Blooming Blue

Nail Of The Day - Blooming Blue

10 decembrie, 2014
Pentru astăzi vi-am pregătit un nou "Nail Of The Day". Ador acest design şi sper să vă placă şi vouă, iar dacă sunteţi curioase să aflaţi ce produse am folosit vă invit să citiţi în continuare... (citeşte mai mult)

Produse noi de la Born Pretty Store

Produse noi de la Born Pretty Store + NOTD

3 decembrie, 2014
Am încercat până acum câteva produse pentru unghii de la Born Pretty Store şi de fiecare dată am fost plăcut surprinsă de produsele lor iar astăzi m-am gândit să vă arat ce produse mi-am ales luna trecută de la ei ... (citeşte mai mult)

NOTD27 Lovely Princess

Nail Of The Day - Lovely Princess
- folosind produsele Born Pretty Store -

17 iulie, 2014
Vi-am arătat nu de mult câteva accesorii pentru unghii foarte drăgălaşe de la Born Pretty Store şi pentru că în sfârşit am găsit un licipi pentru unghii, m-am gândit să le folosesc în manichiura de azi... (citeşte mai mult)

 NOTD25 Black and... Mint feat Born Pretty Store

Nail Of The Day - Black and... Mint
- folosind produsele Born Pretty Store -

25 iunie, 2014
Cei de la Born Pretty Store mi-au oferit spre testare câteva din produsele lor, şi astăzi vreau să vă arat ce produse mi-am ales şi ce manchiură am realizat folosind aceste produse... (citeşte mai mult)

Nail Of The Day - Lovely in Pink

Nail Of The Day - Lovely in Pink
- folosind produsele Born Pretty Store -

17 mai, 2014
În ultima vreme nu am avut atât de mult timp la dispoziţie pentru a-mi face o manichiură mai elaborată şi de cele mai multe ori am optat pentru o ojă simplă. Pentru că astăzi nu am avut foarte multe de făcut, m-am gândit... (citeşte mai mult)

NOTD22 Fun and Bunnies

Nail Of The Day - Fun and Bunnies
- folosind produsele Born Pretty Store -

16 aprilie, 2014
Printre produsele de la Born Pretty Store a fost şi un sticker tare drăguţ cu iepuraşi şi pentru că ne apropiem cu paşi repezi de "Paşte" m-am gândit că asta e cea mai bună ocazie să îl folosesc... (citeşte mai mult)

NOTD21 Lovely Roses feat Born Pretty Store

Nail Of The Day - Lovely Roses
- feat Born Pretty Store -

2 aprilie, 2014
You know how much I love to try new products and models when it comes to my nails so I was very happy when Born Pretty Store offered me to test some of their products... (citeşte mai mult)

NOTD21 Lovely Roses feat Born Pretty Store

Nail Of The Day - Lovely Roses
- folosind produsele Born Pretty Store -

2 aprilie, 2014
Ştiţi cât de mult îmi place să încerc produse şi modele noi când vine vorba de manichiură aşa că m-am bucurat foarte tare când cei de la Born Pretty Store mi-au oferit spre testare câteva din produsele lor... (citeşte mai mult)

Brands