Gelul de duş şi crema de mâini Bottega Verde Argan Del Marocco

În articolul de astăzi am să vă vorbesc despre un brand nou pentru mine şi anume Bottega Verde. Cu toate că produsele lor sunt de ceva timp pe piaţa din România, de-abia acum am dat peste ele iar produsele care mi-au făcut cunoştinţă cu acest brand sunt gelul de duş şi crema de mâini din gama Argan Del Marocco.

Gelul de dus si crema de maini Bottega Verde Argan Del Marocco

Bottega Verde este o marcă italiană recunoscută în domeniul îngrijirii pielii, fiind prima alegere printre mărcile italiene în ceea ce priveşte tratamentele de înfrumuseţare pentru faţă şi corp.

Filosofia Bottega Verde este de a fi în armonie cu natura, de a folosi ingrediente naturale. Toate ingredientele active, precum şi brevetele nu au fost niciodată testate pe animale. În produsele lor, sunt folosite peste 300 de ingrediente naturale ce provin din zonele originare, cu scopul de a conserva eficacitatea lor: struguri roşii din Palatul Massaini, ulei de măsline şi miere de la Marea Mediterana, măceşe din Chile, argan şi unt de shea.

Produsele Bottega Verde le puteţi găsi online pe site-ul www.bottegaverde.ro sau fizic în farmaciile Help Net.


Gelul de duş Bottega Verde Argan Del Marocco

Gelul de dus Bottega Verde Argan Del Marocco

Gelul de duş Bottega Verde Argan Del Marocco, 400ml, (aici)

Gelul de duş Bottega Verde Argan Del Marocco: are o cantitate de 400ml iar preţul întreg pe site e de 31lei însă de cele mai multe ori îl găsiţi la ofertă, la un preţ mult mai avantajos. Are un miros puternic, specific uleiului de argan şi persistă destul de bine. Deşi nu sunt înnebunită după felul în care miros produsele cu argan, gelul acesta de duş îmi place tare mult. Are un miros relxant şi îmi dă o stare de bine şi răsfăţ.

Gelul de dus si crema de maini Bottega Verde Argan Del Marocco

Are textura şi culoarea mierii şi nu e nici prea lichid dar nici prea gros. E un gel de duş mai concentrat, aveţi nevoie de o cantitate mică de produs pentru a spăla întregul corp şi face suficient de multă spumă. L-am utilizat şi pe post de spumant de baie (de nevoie, pentru că rămăsesem fără spumant) şi a parfumat frumos apa fără să fiu nevoită să folosesc mult produs. Este şi foarte hidratant, lăsând pielea fină şi plăcută la atingere. Arată şi se simte că e un produs de o calitate mai bună.


Crema de mâini Bottega Verde Argan Del Marocco

Crema de maini Bottega Verde Argan Del Marocco

Crema de mâini Bottega Verde Argan Del Marocco, 75ml, (aici)

Crema de mâini Bottega Verde Argan Del Marocco: are o cantitate de 75ml iar preţul întreg pe site e de 54lei însă şi pe aceasta o găsiţi de cele mai multe ori la oferată (în acest monent o găsiţi la preţul de 31lei). Are un miros puternic, nu atât de tare încât sa fie deranjant însă trebuie să fiu atentă la cantitatea de produs pe care o folosesc. Nu e chiar mirosul meu preferat, la o cremă de mâini, dar e plăcut.

Gelul de dus si crema de maini Bottega Verde Argan Del Marocco

Are o textură lejeră şi se absoarbe foarte repede în piele. Lasă mâinile fine şi hidratate însă cel mai mult îmi place faptul că nu lasă pe mâini o senzaţie grasă, de produs care nu intră în piele şi rămâne la suprafaţă. Imediat după ce o folosesc pot să îmi văd de treburile mele fără să fiu nevoită să aştept ca produsul să intre în piele şi să nu mă deranjeze. Se comsumă puţin produs la o utilizare şi presimt că această cremă o să mă ţină mult timp.

Aceste două produse Bottega Verde mi-au lăsat o impresie foarte plăcută şi mi-au stârnit curioazitatea pentru acest brand. Gelurile lor de duş mi-au plăcut extrem de mult şi am pus ochii pe câteva arome noi şi mai sunt curioasă să încerc şi produsele lor pentru păr.

Aţi încercat produsele Bottega Verde? Ce îmi recomnadaţi să mai încerc de la ei?

Add Comments

Brands