Ce produse noi am mai încercat de la Bottega Verde

Încă de când am descoperit produsele Bottega Verde m-am îndrăgostit de gelurile lor de duş şi pentru că de mult timp râvneam la un gel de duş de trandafiri, mi-am făcut de cap la ultima comandă şi pentru o vreme sper să-mi fi satisfăcut pofta de trandafiri.

Credeţi-mă că mi-a fost foarte greu să mă limitez la câteva produse şi să nu îmi umplu coşul de cumpărături cu fiecare aromă nouă de gel de duş dar am zis totuşi să nu exagerez şi m-am limitat doar la cele două arome noi de trandafiri, iar restul produselor comandate sunt tot în aceeaşi temă...previzibil, nu?

Ce produse noi am mai incercat de la Bottega Verde

Gelul de duş Bottega Verde Rosa: în primul rând m-a atras ambalajul şi de fiecare dată când mă uit la poza lui mă imaginez într-o grădină plină cu trandafiri. Mirosul e extrem de plăcut şi aroma de trandafiri se simte uşor în fundal iar textura cremoasă îl face să fie un gel de duş minunat.

Gelul de dus Bottega Verde Rosa

Gelul de duş Bottega Verde Rosa, 400ml, (aici)


O gamă nouă pe care am vrut neapărat să o încerc e gama Pepe Rosa, cu piper roz. Aici nu am reuşit să mă limitez doar la gelul de duş şi am ales şi spray-ul şi crema de corp.

Gelul de duş Bottega Verde Pepe Rosa : deşi acesta nu are trandafir în compoziţie nasul meu percepe mult mai tare mirosul de trandafir decât în gelul de duş Rosa însă e un miros mai sofisticat ce mă trimite cu gândul la parfumurile cu note de trandafiri. Mirosul e foarte interesant şi îmi place extrem de mult. E un miros mai cald şi e numai bun pentru anotimpul rece. Are acceaşi textură cremoasă pe care o regăsesc în toate gelurile de duş Bottega Verde şi lasă pielea catifelată.

Gelul de dus Bottega Verde Pepe Rosa

Gelul de duş Bottega Verde Pepe Rosa, 400ml, (aici)


Crema de corp Bottega Verde Pepe Rosa: pentru că în sezonul rece îmi place să folosesc şi creme de corp iar ultima cremă de corp încercată de la Bottega Verde a fost minunată, m-am gândit să mai încerc una şi am ales-o pe cea din gama Pepe Rosa. Îmi place foarte mult textura acestei creme, e uşoară, intră repede în piele dar e şi foarte hidratantă. Şi această cremă s-a ridicat la aşteptările mele şi dacă nu aţi încercat până acum cremele de corp de la Bottega Verde trebuie neapărat să le daţi o şansă.

Crema de corp  Bottega Verde Pepe Rosa

Crema de corp Bottega Verde Pepe Rosa, 200ml, (aici)


Parfumul deodorant Bottega Verde Pepe Rosa. Şi cu spray-urile lor de corp sunt destul de familiarizată şi le recumpăr de fiecare dată când am ocazia. Şi acest spray de corp are un miros intens care persistă şi îmi place foarte mult aroma lui. Dintre cele 3 produse din gama Pepe Rosa, spray-ul de corp miroase cel mai bine. E perfect pentru o zi lejeră dar îmi place să îl folosesc şi seara, după duş.

Parfumul deodorant Bottega Verde Pepe Rosa

Parfumul deodorant Bottega Verde Pepe Rosa, 125ml, (aici)


Rujul în două culori Glossip Milano nuanţa Socialite, roz nude/magenta. E un ruj în două culori, tot în nuanţe trandafirii, un roz-movuliu deschis şi unul închis care ajută la crearea unui look ombre. Poate fi folosit cu culoarea închisă spre exteriorul buzei pentru a contura mai bine buzele dar şi cu partea închisă spre interiorul buzei pentru a obţine un look mai tineresc, specific machiajelor coreene. Are o nuanţă foarte frumoasă şi îmi place textura lui şi felul în care se simte pe buze. E un ruj cremos, rezistă cu bine în jur de 4 ore pe buze însă nu e rezistent la transfer şi nu rămâne pe buze în urma unei mese.

Ruj in doua culori Glossip Milano nuanta Socialite, roz nude/magenta

Ruj in doua culori Glossip Milano nuanta Socialite, roz nude/magenta

Ruj în două culori Glossip Milano nuanţa Socialite, roz nude/magenta, (aici)


Dacă produsele comandate depăşesc 99lei, cum a fost şi în cazul meu, veţi mai primi un produs cadou iar eu am ales gelul de duş cu ciocolată. Are un miros foarte interesant şi nu seamănă deloc cu gelurile de duş cu ciocolată pe care le-am avut până acum. Nu are mirosul acela dulce şi artificial de ciocolată ci efectiv simt miros de cacao, de alune şi mă trimite uşor cu gândul la o ciocolată caldă. Nu pot să spun că e un miros pe care să îl prefer în produsele de corp dar cu siguranţă e un miros interesant.

Gel de dus Bottega Verde cu ciocolata

Gel de duş Bottega Verde cu ciocolată, 250 ml, (aici)


Sunt foarte încântată de toate produsele comandate şi mă declar o mare fană a produselor lor de corp. Voi aţi încercat produsele Bottega Verde? Care sunt preferatele voastre?

Dacă doriţi să vedeţi şi varianta video a acestui articol, vă invit pe canalul de youtube să urmăriţi filmuleţul (click pe poză).

Ce produse noi am mai incercat de la Bottega Verde


Add Comments

Brands