Recreează atmosfera de spa, la tine acasă, cu noua gamă Bottega Verde Iris

Ei bine, ca orice femeie, îmi place să mă răsfăţ din când în când, dar de ce să nu facem acest lucru cât mai des posibil, în confortul propriei case şi fără a cheltui o avere pe produse extrem de luxoase?

Îmi place să mă răsfăţ cu o baie relaxantă, o cremă de corp bună şi un parfum delicat, rutina de seară perfectă pentru o stare de bine prelungită şi un somn liniştit şi caut ca produsele mele de îngrijire zilnică să îmi ofere acest lucru. În articolul de astăzi am ales să vă prezint câteva produse descoperite recent care au reuşit să îmi transforme rutina zilnică de îngrijire corporală într-un adevărat ritual de răsfăţ înainte de culcare. E vorba despre setul cu Iris, lansat special pentru vara 2016, de la Bottega Verde, pe care îl puteţi găsi aici.

set cadou Bottega Verde Iris

Cu arome florale, proaspete, note dulci de iris albastru, trandafiri şi violete, această gamă de produse oferă un parfum magic, care îţi va îmbrăca pielea în farmec şi stare de bine. Setul conţine 5 produse: un gel de duş, un săpun lichid, o cremă de corp, un spray deodorant şi un săpun solid. Produsele pot fi cumpărate atât la set cât şi separat de pe site-ul www.bottegaverde.ro.


Gelul de duş Bottega Verde cu Iris: are un miros floral (un amestec îmbietor de iris, liliac, trandafiri, violete) şi uşor pudrat; romantic, visător, foarte plăcut şi relaxant. Face o spumă cremosă şi lasă pielea catifelată. Poate fi folosit şi ca spumant pentru o baie de răsfăţ şi relaxare. Preţul întreg e de 32lei însă de cele mai multe ori îl găsiţi la preţul de 18lei ceea ce pentru o cantitate de 400ml nu e rău deloc.

Gelul de dus Bottega Verde cu Iris

Gelul de duş Bottega Verde cu Iris, 400ml, (aici)


Crema de corp Bottega Verde cu lapte de Iris şi unt de shea: mirosul e în aceeaşi temă ca gelul de duş dar notele florale mi se par puţin acoperite de untul de shea şi parfumul îşi pierde din prospeţime. Are o consistenţă medie, dar are hidratarea unui unt de corp. E foarte hidratantă şi lasă pielea extrem de fină şi plăcută la atingere. Până acum nu am văzut prea mare diferenţă între cremele de corp pe care le foloseam însă aceasta a reuşit să iasă în evidenţă prin textură şi prin felul în care îmi lasă pielea iar dacă ar fi să încercaţi doar un singur produs din acest set, trebuie neapărat să încercaţi crema de corp. Are o cantitate de 200ml iar preţul întreg e de 64lei, dar produsele lor mereu sunt la reducere şi momentan o găsiţi la preţul de 38lei.

Crema de corp  Bottega Verde cu lapte de Iris si unt de shea

Crema de corp Bottega Verde cu lapte de Iris şi unt de shea, 200ml, (aici)


Parfumul deodorant Bottega Verde cu Iris: e un spray de corp răcoritor şi relaxant şi e un alt produs preferat din acest set. Fiind un spray de corp, parfumul nu e foarte rezistent (max 1-2 ore) dar e o adevărată plăcere să îl reaplicaţi pe parcursul zilei pentru a vă reîmprospăta. Mie îmi place foarte mult să îl folosesc seara, înainte de culcare, împreună cu crema de corp, iar în acest fel mirosul uneori îl mai simt chiar şi dimineaţa. E foarte plăcut să adorm cu un miros delicat şi liniştitor în gând şi să mă trezesc dimineaţa simţind adierea uşoara a unui parfum de flori în jurul meu. Are 125ml şi preţul întreg e de 64lei însă îl găsiţi la reducere la preţul de 27lei.

Parfumul deodorant Bottega Verde cu Iris

Parfumul deodorant Bottega Verde cu Iris, 125ml, (aici)


Săpunul lichid Bottega Verde cu lapte de Iris: deşi nu sunt o persoană pretenţioasă cu săpunurile lichide, trebuie să recunosc că şi acest produs m-a impresionat. E nevoie de o cantitate foarte mică de săpun pentru a vă spăla mâinile şi face multă spumă, iar de miros ce să mai zic...foarte plăcut şi delicat la fel ca restul produselor din aceasta gamă. Momentan săpunul este disponibil pe site-ul lor doar împreună cu acest set dar găsiţi separat săpunuri Bottega Verde în arome asemănătoare cu preţul redus la 17lei.

Sapunul lichid Bottega Verde cu lapte de Iris

Săpunul lichid Bottega Verde cu lapte de Iris, 250ml,

Săpunul solid Bottega Verde cu Iris: nu sunt o mare utilizatoare de săpunuri solide dar binenţeles că i-am găsit o utilitate şi acestuia. Dintre toate produsele din acest set, săpunul solid are mirosul cel mai puternic şi ameţitor şi i-am găsit locul perfect, în sertar, printre haine. Îmi aduce cu drag aminte de vremea când eram mică iar mama şi bunica mea obişnuiau să aibă în dulap tot felul de săpunuri cu parfumuri îmbietoare ... iar acum vor mirosi şi hainele mele încântător :D Săpunul are 150g şi costă 14lei.

Sapunul solid  Bottega Verde cu Iris

Săpunul solid Bottega Verde cu Iris, 150g, (aici)


Fie că doriţi să vă oferiţi un răsfăţ sau sunteţi în căutarea unui cadou pentru o persoană dragă, nu treceţi cu vederea peste acest set, iar dacă doriţi să încercaţi doar câteva din produse, partea buna e că le puteţi cumpăra şi separat.

Sfat: Dacă doriţi să încercaţi crema de corp sau parfumul deodorant pentru corp, vă recomand să le folosiţi împreună şi nu separat. Folosite împreună, mirosul e mai armonios, se păstrează mai mult pe corp şi nu veţi fi dezamăgite.

set cadou Bottega Verde Iris

Dacă v-am stârnit curiozitatea şi doriţi să încercaţi produsele Bottega Verde, pe lângă reducerile de pe site-ul lor, puteţi beneficia de 10% reducere la orice comandă folosind codul BEAUTY înainte să finalizaţi comanda, în plus vă puteţi alătura campaniei organizată de Bottega Verde "Frumuseţea este în tine" care are ca scop împădurirea terenurilor degradate din sudul Romaniei.


Add Comments

Brands