Ce produse am indragit toamna aceasta

Ce produse am îndrăgit toamna aceasta

7 noiembrie, 2016
Odată cu lăsarea frigului, nevoile mele în materie de beauty se schimbă aşa că am făcut mici modificări în produsele de îngrijire pe care le folosesc. Dacă sunteţi curioase să vedeţi ce produse am folosit în ultima perioadă şi recomandările mele pentru toamna aceasta, vă invit să citiţi în continuare... (citeşte mai mult)

Ojele China Glaze

Review and swatch: Ojele China Glaze

13 octombrie, 2016
Acum un an am descoperit ojele China Glaze şi pentru că îmi plac foarte mult de fiecare dată când am ocazia să cumpăr o nuanţă nouă, nu stau prea mult pe gânduri. Încet, încet, am adunat câteva nuanţe superbe şi m-am gândit ca în acest articol să vă arat aceste oje şi să vă vorbesc ... (citeşte mai mult)

 Favoritele lunii iulie (July favorites): beauty, makeup and lifestyle

Favoritele lunii iulie (beauty, makeup & lifestyle)

31 iulie, 2015
Deşi luna iulie a fost o lună destul de interesantă, din păcate a trecut foarte repede aşa că iată-mă cu un nou articol cu favorite... (citeşte mai mult)

Winter Beauty Favorites

Winter Favorites - produsele de beauty care îmi fac iarna mai "uşoară"

28 ianuarie, 2015
Dacă luăm în calcul temperaturile şi vremea urâtă de afară, iarna nu e chiar cel mai prietenos anotimp cu tenul nostru, iar de cele mai multe ori ne afectează şi starea de spirit. Pentru a trece cu bine de zilele friguroase... (citeşte mai mult)

NOTD: China Glaze - Stellar

Nail Of The Day - Oja China Glaze - Stellar

29 decembrie, 2014
Vi-am arătat într-un articol cu cumpărături, prima mea ojă China Glaze, pe care am avut norocul să o găsesc într-un mall din Budapesta şi pentru că este o ojă perfectă pentru această perioadă, am ales să o folosesc pentru manichiura de astăzi... (citeşte mai mult)

Shopping time: Mici cumparaturi din vacanta (H&M, China Glaze, Catrice, Lovely)

Shopping time: Mici cumpărături din vacanţă (H&M, China Glaze, Catrice ...)

5 decembrie, 2014
În mini vacanţa de 1 Decembrie am petrecut un weekend minunat în Budapesta, iar ca orice fată într-un oraş plin de magazine, nu m-am putut abţine de la o mică sesiune de shopping :D ... (citeşte mai mult)

Brands