Colier Statement Stunning Pearls Bijutrend

Mereu am fost atrasă de bijuteriile "statement" dar elegante în acelaşi timp şi pentru că aceste două lucruri sunt destul de greu de combinat, nu am foarte multe piese de acest fel în colecţia mea de bijuterii. În articolul de astăzi am să vă arat un colier în posesia căruia am intrat de curând şi care a reuşit să mă surprindă prin stilul clasic şi elegant pe care îl are dar fiind în acelaşi timp şi foarte impunător.

Colierul l-am descoperit pe site-ul celor de la bijutrend care au fost tare drăguţi şi s-au oferit să îmi trimită pentru testare unul din produsele lor. Trebuie să mărturisesc că am petrecut ceva timp pe site-ul lor până să mă hotărăsc asupra acestui colier pentru că au foarte multe modele atrăgătoare şi nu are cum să îţi placă doar un singur lucru.

Colier cu perle Bijutrend

Colier Statement Stunning Pearls Bijutrend (aici)


Deşi colierul m-a cucerit din monentul în care l-am văzut pe site, când l-am primit am fost şi mai entuziasmată. Arată foarte bine, are greutate, e bine lucrat şi pare mult mai scump decât costă. Am uitat să vă precizez că preţul colierului e 49lei, preţ destul de accesibil pentru un astfel de colier.

Colier cu perle Statement Stunning Pearls Bijutrend

Colier cu perle Statement Stunning Pearls Bijutrend

Colier cu perle Statement Stunning Pearls Bijutrend

Ador felul în care perlele sunt îmbinate cu lanţul şi designul face ca acest colier să fie foarte versatil şi uşor de combinat cu diferite ţinute. Poate fi purtat cu o rochie de seară, simplă, pentru o ţinută elegantă dar la fel de bine îl puteţi purta cu o cămaşă şi jeansi pentru a aduce o strălucire unui look casual.

În pozele de mai jos, am purtat acest colier cu o rochiţă neagră, simplă, pentru ca să vă puteţi face o idee cât mai exactă despre felul în care arată la gât şi dimensiunea lui.

Colier cu perle Statement Stunning Pearls Bijutrend

Colier cu perle Statement Stunning Pearls Bijutrend

Colierul îl puteţi găsi pe site-ul bijutrend.ro alături de multe alte modele interesante de inele, cercei, brătări şi coliere iar preţurilie lor sunt atractive. Pentru comenzi mai mari de 100lei beneficiaţi de transport gratuit iar pentru comenzi mai mici, costul transportului e de 14lei .

Ce părere aveţi, vă place colierul? Voi cum l-aţi purta?


Add Comments

Brands