Danahan ecopure Shea Butter
Sheet Mask

O altă mască pe care am achiziţionat-o recent şi pe care am reuşit deja să o încerc este Danahan ecopure Shea Butter Sheet Mask, care a şi devenit una dintre preferatele mele.

Danahan ecopure Shea Butter  Sheet Mask

Este o mască hidratantă şi hrănitoare, care conţine ingrediente naturale. Am cumpărat-o de pe ebay şi a costat în jur de 2 dolari însă o puteţi găsi şi pe alte site-uri.

Pe ambalaj scrisul e din păcate doar în coreană dar se găsesc pe internet suficiente informaţii despre acestă mască. Eu imi iau toate informaţiile necesare de pe site-ul en.koreadepart.com.

Danahan ecopure Shea Butter  Sheet Mask

E o mască facială 3D, adică foaia de bumbac care se aplică pe faţă are câteva tăieturi în jurul bărbiei şi nasului pentru a putea fi aranjată mai uşor şi pentru a se potrivi mai multor forme ale feţei.

Conţine o cantitate de 22ml de ser, este potrivită pentru toate tipurile de ten şi promite hrănire şi hidratare intensă. Instrucţiuni : pe faţa curată se aplică foaia de bumbac şi se lasă 15 minute după care se masează faţa până se absoarbe tot serul.

Danahan ecopure Shea Butter  Sheet Mask

Îmi place foarte mult mirosul. Aceasta miroare puţin mai puternic decât celelalte măşti pe care le-am încercat însă nu atât de tare încât să fie deranjant. Mirosul e mai mult fresh şi foarte puţin dule. Nu e mirosul înţepător specific cremelor de corp cu unt de shea cu care eram obişnuită.

Este foarte hidratantă dar intră destul de repede în piele şi nu îmi lasă faţa prea încărcată. E singura dintre toate măştile încercate, care nu îmi lasă faţa deloc lipicioasă după folosire.

Are o cantitate mare de esenţă şi îmi place că îmi rămâne să o folosesc şi pe mâini şi în zona gâtului.

Deşi mi-a fost teamă la început că vă fi mult prea hidratantă pentru tenul meu, după ce am încercat-o mi-a plăcut foarte mult felul în care îmi simţeam faţa. Va fi o mască perfectă pentru sezonul rece. :)

Add Comments

Brands