Deja Vu sapun exfoliant cu cafea si menta Cafe et Papillons

Deja Vu săpun natural exfoliant cu cafea şi mentă Cafe et Papillons

29 aprilie, 2015
După ce am descoperit săpunul pentru ten gras şi acneic cu flori de lavandă şi argilă albă Matins Des Lavandes de la Deja Vu, pur şi simplu m-am îndrăgostit de produsele lor aşa că am încercat şi alte variante. Cum era de... (citeşte mai mult)

Rduceri mari la produsele Deja Vu

Rduceri mari la produsele Deja Vu

9 mai, 2014
Am o veste minunată pentru voi de la Deja Vu Natural. Weeckend-ul acesta, adică pe 9, 10 şi 11 mai Deja Vu ne oferă reduceri între 50% şi 90% la toate produsele lor. Puteţi vedea oferta lor.... (citeşte mai mult)

Rasfat cu sapunurile 100% naturale Deja Vu - Oferte si pachete promotionale

Răsfăţ cu săpunurile naturale Deja Vu - Oferta de produse şi pachete promoţionale

5 mai, 2014
Am noutăţi pentru voi şi de la Deja Vu natural, care de curând au înfrumuseţat ambalajele săpunurilor lor naturale. Deja Vu este o firmă românească, iar produsele lor sunt 100% naturale. ... (citeşte mai mult)

Top 5: Produse pentru curatarea fetei

Top 5: Produse pentru curăţarea feţei

16 februarie, 2014
A trecut ceva timp de când am făcut ultimul top şi îmi era dor de acest gen de articol, aşa că vi-am pregătit pentru astăzi
TOP 5: Produse pentru curăţarea feţei
... (citeşte mai mult)

 Top 5: Produse cosmetice romanesti

Top 5: Produse cosmetice româneşti

26 ianuarie, 2014
Pentru topul de astăzi vi-am pregătit Top 5: Produse cosmetice româneşti. Sunt o mare fană a produselor cosmetice româneşti, consider că sunt produse foarte bune şi merită să le acordăm mai multă atenţie ... (citeşte mai mult)

  Best of 2013: Produse pentru corp

Best of 2013: Produse pentru curăţarea şi îngrijirea feţei

20 decembrie, 2013
Voi continua seria de "Best of 2013" cu un articol puţin mai interesant şi anume "Best of 2013: Produse pentru curăţarea şi îngrijirea feţei"... (citeşte mai mult)

Crema de fata Planet Spa cu caviar

Deja Vu săpun pentru ten gras şi acneic Matins Des Lavandes

11 decembrie, 2013
Un alt produs pe care l-am descoperit recent şi care îmi place foarte mult este săpunul pentru ten gras şi acneic cu flori de lavandă şi argilă albă Matins Des Lavandes de la Deja Vu... (citeşte mai mult)

Brands