Dupe Alert: Best replacement for MAC Please Me

Toată lumea îndrăgeşte rujurile MAC, în special pentru culorile lor mai deosebite, dar trebuie să recunoaştem că preţul lor poate fi un impediment destul de mare aşa că astăzi m-am gândit să vă prezint o alternativă a rujului MAC Please Me, mult mai accesibilă.

Dupe Alert: Best Replacement For MAC Please Me

Nu o să vă vină să credeţi ce înlocuitor am găsit pentru acest ruj. Am vrut să îmi lărgesc colecţia de creioane de buze şi întâmplător am dat peste creionul de buze Essence nuanţa 12 Wish Me A Rose. Mi-a plăcut culoarea lui şi m-am gândit că va merge foarte bine cu rujurile nude prea deschise la culoare sau prea maronii. Când am ajuns acasă şi l-am încercat pe buze am rămas uimită cât de mult se aseamănă cu rujul MAC Please Me (review aici). Dacă mi-aţi citit review-ul, probabil ştiţi deja că acest ruj nu e preferatul meu în ceea ce priveşte textura, pentru că e destul de uscat, dar culoarea lui îmi place foarte mult.

Dupe Alert: Best Replacement For MAC Please Me

În swatch-ul pe mână, rujul MAC e o idee mai închis la culoare dar pe buze nu se mai vede diferenţa dintre cele două produse. De asemenea rujul MAC e puţin mai opac decât creionul Essence şi rezistă mai mult pe buze.

Dupe Alert: Best Replacement For MAC Please Me

Dupe Alert: Best Replacement For MAC Please Me


Upper Lip: rujul MAC Please Me

Lower Lip: creionul Essence nuanţa 12 Wish Me A Rose

Diferenţa de preţ dintre cele două produse e destul de mare. Rujul Mac are un preţ de 92lei pentru 3g de produs iar creionul de la Essence doar 6lei pentru 1g de produs. Creionul de la Essence din păcate trebuie ascuţit după fiecare aplicare şi se consumă foarte repede iar folosit cu regularitate nu va ţine mai mult de 1-2 luni pe când rujul MAC fiind mai opac se consumă destul de greu.

Voi pentru ce aţi opta? Rujul MAC Please Me sau creionul Essence nuanţa 12 Wish Me A Rose?

Add Comments

Brands