Produse terminate in luna mai 2016

Produse terminate în luna mai HIT or MIS

7 iunie, 2016
A venit din nou timpul pentru articolul cu produse terminate iar dacă sunteţi curioase să vedeţi ce produse am terminat în luna mai şi dacă au fost un HIT sau MISS, vă invit să citiţi în continuare... (citeşte mai mult)

TOP 5: Makeup products under 8$

TOP 5: Produse de machiaj sub 30lei

19 mai, 2016
Nu mai ţin minte exact cât timp a trecut de la ultimul articol "Top 5" şi cum mi s-a făcut dor de un astfel de articol, pentru astăzi am pregătit un nou top şi anume "Top5: Produse de machiaj sub 30lei". Sper să vă placă şi vouă, iar dacă sunteţi curioase să vedeţi produsele mele de ... (citeşte mai mult)

Produse terminate in luna decembrie 2015

Produse terminate în luna decembrie
HIT or MISS

6 ianuarie, 2016
LA MULŢI ANI!!! şi bine v-am regăsit în 2016. După o scurtă vacanţă, sunt hotărâtă să încep anul în forţă, iar primul articol pe care vi l-am pregătit e cel cu produsele terminate luna trecută. Dacă sunteţi curioase să ... (citeşte mai mult)

Produse terminate in luna septembrie 2015

Produse terminate în luna septembrie
HIT or MISS

5 octombrie, 2015
A venit din nou timpul pentru articolul cu produse terminate iar dacă sunteţi curioase să vedeţi ce produse am terminat luna trecută şi dacă au fost un HIT sau MISS, vă invit să citiţi în continuare... (citeşte mai mult)

Produse terminate in luna iulie 2015

Produse terminate în luna iulie
HIT or MISS

4 august, 2015
A venit din nou timpul pentru articolul cu produse terminate iar dacă sunteţi curioase să vedeţi ce produse am terminat luna trecută şi dacă au fost un HIT sau MISS, vă invit să citiţi în continuare... (citeşte mai mult)

Rutina mea de zi pentru ingrijirea tenului

Rutina de zi pentru îngrijirea tenului pe timpul verii (ten normal/mixt)

4 iunie, 2015
Zilele trecute am vorbit despre rutina de zi pentru îngrijirea tenului pe timpul verii iar în articolul de astăzi m-am gândit să vă vorbesc şi despre produsele pe care le folosesc pe timpul zilei... (citeşte mai mult)

Produse terminate in luna noiembrie 2014

Produse terminate în luna noiembrie
HIT or MISS

8 decembrie, 2014
Nu ştiu de ce de fiecare dată întârzii cu acest articol cu toate că e unul din preferatele mele. Dacă sunteţi curioase să aflaţi ce produse am terminat şi dacă au fost un HIT sau MISS vă invit să citiţi în continuare întreg articolul... (citeşte mai mult)

Elmiplant - laptele 
		 	demachiant catifelat cu extract de bumbac pentru ten uscat/sensibil

Elmiplant - lapte demachiant catifelat cu extract de bumbac (ten uscat/sensibil)

29 octombrie, 2014
Un alt demachiant pe care l-am încercat dar despre care nu am apucat încă să vă vorbesc este laptele demachiant catifelat cu extract de bumbac pentru ten uscat/sensibil de la Elmiplant... (citeşte mai mult)

Produsele treminate in mai

Produse terminate în mai - HIT or MISS

20 mai, 2013
Am adunat câteva produse pe care le-am terminat şi a venit timpul să vă spun cât de potrivite au fost pentru mine şi dacă merită cumpărate sau nu ... (citeşte mai mult)

Brands