Produse de machiaj terminate in 2015

Câte produse de machiaj pot fi consumate într-un an de zile?

12 ianuarie, 2016
Mereu apar produse cosmetice noi care prin ambalajul şi prin "povestea" lor ne îmbie să le cumpărăm şi să le încercăm, dar câte astfel de produse putem într-adevăr să şi terminăm astfel încât să nu le considerăm o risipă? ... (citeşte mai mult)

Produse terminate in luna octombrie 2015

Produse terminate în luna octombrie
HIT or MISS

13 noiembrie, 2015
Cu o mică întârziere, vă aştept cu articolul cu produse terminate iar dacă sunteţi curioase să vedeţi ce produse am terminat luna trecută şi dacă au fost un HIT sau MISS, vă invit să citiţi în continuare... (citeşte mai mult)

 Essence nr.03 Come Naturally nude lipstick

Essence 03 Come Naturally nude lipstick

21 septembrie, 2015
Sunt o mare iubitoare de rujuri şi mereu îmi place să încerc ceva nou iar cum nu am multe rujuri nude în colecţia mea, m-am gândit să dau o şansă şi rujurilor Essence Ultrarezistent Nude. Colecţia conţine 5 rujuri însă cel mai tare mi-a atras atenţia nr.03 Come Naturally... (citeşte mai mult)

Dupe Alert: Best Replacement For MAC Please Me

Dupe Alert: Best replacement for MAC Please Me lipstick

11 august, 2015
Toată lumea îndrăgeşte rujurile MAC, în special pentru culorile lor mai deosebite, dar trebuie să recunoaştem că preţul lor poate fi un impediment destul de mare aşa că astăzi m-am gândit să vă prezint o alternativă a rujului.. (citeşte mai mult)

 paleta de farduri  Essence Quattro Eyeshadow nr.15 Most Wanted

Paleta Essence Quattro Eyeshadow
nr.15 Most Wanted şi idei de machiaj

6 februarie, 2015
Pe la sfârşitul anului trecut, am devenit interesată de machiajele japoneze dar cum nu am acces la produsele lor, am început să caut prin magazinele de la noi produse cât de cât asemănătoare. Paleta de la Essence s-a ... (citeşte mai mult)

Top 5: Rujuri rosii

Top 5: Rujuri nude (plus o recomandare şi combinaţia favorită)

16 ianuarie, 2015
Pe lângă clasicele rujuri roşii care au fost de nelipsit în perioada sărbătorilor, rujurile nude au devenit favoritele mele în ultima vreme şi m-am gândit să vă arat ce rujuri nude se află în top-ul meu, plus o combinaţie de... (citeşte mai mult)

Essence Hello Autumn multi colour powder

Essence hello autumn multi colour powder
- 01 Autumn & The City

17 decembrie, 2014
Nu am folosit până acum foarte multe produse Essence, dar în ultima perioadă au avut câteva produse care m-au atras, şi am început să le acord mai multă atenţie. Recent am descoperit pudra Essence Hello Autumn multi... (citeşte mai mult)

Shopping time: Marionnaud, Essence, Skin Food, A'pieu, Peripera, Innisfree, Naruko, Rimmel London

Shopping time: Marionnaud, Essence,
Skin Food, A'pieu, Peripera, Innisfree...

15 decembrie, 2014
Am adunat câteva produse noi de makeup şi de îngrijire pe care le-am cumpărat în ultima lună şi jumătate, aşa că pentru astăzi vi-am pregătit un nou articol de shopping :) ... (citeşte mai mult)

Most used beauty produscts in May 2014

Cele mai folosite produse în luna mai

2 iunie, 2014
Cu o mică întârziere, astăzi vă voi arăta care au fost cele mai folosite produse de beauty în luna mai şi pe care le-am folosit cu foarte mare plăcere... (citeşte mai mult)

Produse noi pentru primavara si vara de la Essence

Produse noi pentru primăvară şi vară
de la Essence

5 mai, 2014
Voi inaugura rubrica de "Noutăţi şi oferte" cu un brand pe care toate îl îndrăgiţi şi anume Essence. Nu de foarte multă vreme, Essence a lansat colecţia cu produse pentru primăvară şi vară, având o mulţime de produse noi de unde ... (citeşte mai mult)

Produse pe care regret ca le-am cumparat

Produse pe care regret că le-am cumpărat

11 februarie, 2014
Nu sunt o fire foarte pretenţioasă şi rar se întâmplă să găsesc un produs pe care să nu îl pot folosi şi să regret că l-am cumpărat dar am reuşit să adun şi câteva produse de acest fel şi m-am gândit să vi la arat şi vouă... (citeşte mai mult)

 Top 5: Oje favorite

Top 5: Oje favorite

19 ianuarie, 2014
Îmi place să îmi schimb oja foarte des iar până acum am reuşit să adun destul de multe oje aşa că m-am gândit ca în topul de astăzi să vă arat ojele mele favorite... (citeşte mai mult)

Cumparaturile lunii mai

Cumpărăturile lunii noiembrie
(Farmec, Balea, Essence, Innisfree...)

30 noiembrie, 2013
Au trecut câteva luni de când nu am mai făcut un articol de acest fel dar luna acesta am făcut ceva mai multe cumpărături şi am reuşit să adun suficiente produse pe care să vi le arat... (citeşte mai mult)

NOTD14 Time for Romence

Nail Of The Day - Time for Romance

17 noiembrie, 2013
Ieri, la plimbarea mea prin Mall, m-am oprit puţin la standul celor de la Essence şi mi-a plăcut foarte mult această ojă. Oja e 112 Time For Romance. Ştiu că e o nuanţă destul de veche şi foarte renumită dar eu... (citeşte mai mult)

 Top 5: Rujuri preferate pentru toamna

Top 5: Oje preferate pentru toamnă

12 octombrie, 2013
În top 5 de astăzi vă voi arăta ojele mele preferate pentru toamnă. Deşi se întâmplă destul de rar să port o singură ojă, acestea sunt culorile pe care le folosesc cel mai mult... (citeşte mai mult)

12

Brands