Essence Hello Autumn
multi colour powder
- 01 Autumn & The City -

Nu am folosit până acum foarte multe produse Essence, dar în ultima perioadă au avut câteva produse care m-au atras, şi am început să le acord mai multă atenţie. Recent am descoperit pudra Essence Hello Autumn multi colour powder, un produs interesant, de care sunt extrem de încântată.

Essence Hello Autumn multi colour powder

  • Brand: Essence
  • Colecţia: Hello Autumn
  • Denumire: multi colour powder 01 Autumn & The City
  • Preţ: în jur de 19lei (5.3$)
  • Gramaj: 10g
  • Valabilitate: 24 luni
  • Disponibilitate: la standul Essence din magazine gen Auchan, Douglas, în unele oraşe chiar şi în Kaufland.

Vine într-o cantitate mare de produs, iar ambalajul pare destul de rezistent. Nu e foarte voluminos şi poate fi depozitat cu uşurinţă.

Essence Hello Autumn multi colour powder

Trebuie să recunosc că primul lucru care m-a atras la acest produs, a fost modelul de frunze imprimat pe pudră. Arată tare frumos şi toată ziua îmi vine să mă uit la pudră doar de dragul modelului :D

Essence Hello Autumn multi colour powder

Pudra conţine 4 nuanţe diferite (crem, auriu, bronz şi maroniu) uşor sidefate, însă nu trebuie să vă speriaţi, pentru că aplicate cu o mână uşoară şi cu o pensulă moale (care să nu fie foarte densă), arată natural pe faţă.

Essence Hello Autumn multi colour powder

Essence Hello Autumn multi colour powder

Când am cumpărat acest produs, nu l-am luat cu gândul să îl folosesc ca o pudră pentru faţă, ci mai mult ca un bronzer. Pentru că am tenul deschis la culoare, nu am găsit un bronzer care să nu iasă prea tare în evidenţă pe tenul meu, iar culorile acestei pudre fiind mai deschise, m-am gândit că s-ar putea să funcţioneze...şi ia ghiciţi!!!... îmi place la nebunie cum se vede pe tenul meu. Dacă folosesc o pensulă puţin mai densă şi o concentrez în zona cu nuanţele mai închise din pudră, reuşesc să îmi nuanţez uşor zona de sub pomeţi şi tâmple, astfel încât să obţin un aspect uşor bronzat şi foarte natural.

De asemenea am folosit acest produs şi ca pudră, pe toată faţa. Deşi la prima vedere pare o culoare prea închisă pentru a putea fi folosită ca pudră, dacă aveţi grijă să nu aplicaţi produs în exces şi folosiţi o pensulă moale şi care să nu fie densă, obţineţi un aspect foarte natural. Puteţi folosi acest produs şi pe post de iluminator (folosind doar nuanţele deschise) sau pe post de farduri de pleoape (ca şi culoare de tranziţie sau iluminarea zonei de sub sprâncene).

Mi-a făcut mare plăcere să mă "joc" cu acest produs şi mi-a plăcut în toate ipostazele în care l-am folosit, aşa că mă declar foarte mulţumită. Îmi place că e un produs multifuncţional şi că îl pot utiliza în atâtea feluri, doar folosind pensula potrivită.

Îl recomand mai mult persoanelor care au tenul deschis la culoare (pentru cele cu tenul mai închis nu va fi prea evident) şi celor care sunt adeptele unui look mai natural.

Aţi încercat acest produs? Vă place?

Add Comments

Brands