Ce produse am indragit toamna aceasta

Ce produse am îndrăgit toamna aceasta

7 noiembrie, 2016
Odată cu lăsarea frigului, nevoile mele în materie de beauty se schimbă aşa că am făcut mici modificări în produsele de îngrijire pe care le folosesc. Dacă sunteţi curioase să vedeţi ce produse am folosit în ultima perioadă şi recomandările mele pentru toamna aceasta, vă invit să citiţi în continuare... (citeşte mai mult)

Etude House Colorful Scent Eau De Perfume

Noutăţi parfumate de la Etude House - Colorful Scent Eau De Perfume

23 mai, 2016
În articolul de astăzi vă aduc la cunoştinţă câteva noutăţi parfumate de la Etude House care au lansat recent colecţia de parfumuri Etude House Colorful Scent Eau De Perfume... (citeşte mai mult)

Produse terminate in luna februarie 2016

Produse terminate în luna februarie
HIT or MISS

11 martie, 2016
Cu o mică întârziere, am pregătit pentru voi articolul cu produse terminate iar dacă sunteţi curioase să vedeţi ce produse am terminat în luna februarie şi dacă au fost un HIT sau MISS, vă invit să citiţi în continuare... (citeşte mai mult)

Produse de machiaj terminate in 2015

Câte produse de machiaj pot fi consumate într-un an de zile?

12 ianuarie, 2016
Mereu apar produse cosmetice noi care prin ambalajul şi prin "povestea" lor ne îmbie să le cumpărăm şi să le încercăm, dar câte astfel de produse putem într-adevăr să şi terminăm astfel încât să nu le considerăm o risipă? ... (citeşte mai mult)

Produse terminate in luna noiembrie 2015

Produse terminate în luna noiembrie
HIT or MISS

12 decembrie, 2015
A venit din nou timpul pentru articolul cu produse terminate iar dacă sunteţi curioase să vedeţi ce produse am terminat luna trecută şi dacă au fost un HIT sau MISS, vă invit să citiţi în continuare... (citeşte mai mult)

Etude House Halloween Collection 2015

Etude House Halloween Collection 2015

28 octombrie, 2015
Mai sunt câteva zile până la Halloween aşa că m-am gândit să vă prezint o nouă colecţie de la Etude House, concepută special pentru această sărbătoare... (citeşte mai mult)

TOP 5: Makeup products under 15$

TOP 5: Produse de machiaj sub 50lei

22 octombrie, 2015
După cum am promis, voi continua seria de articole "Top 5" cu un topic ce îmi face mare plăcere, şi anume "Top5: Produse de machiaj sub 50lei". Sper să vă placă şi vouă, iar dacă sunteţi curioase să vedeţi produsele mele de machiaj preferate, sub 50lei, vă invit să citiţi în continuare... (citeşte mai mult)

Produse terminate in luna august 2015

Produse terminate în luna august
HIT or MISS

2 septembrie, 2015
A venit din nou timpul pentru articolul cu produse terminate iar dacă sunteţi curioase să vedeţi ce produse am terminat luna trecută şi dacă au fost un HIT sau MISS, vă invit să citiţi în continuare... (citeşte mai mult)

 Favoritele lunii iulie (July favorites): beauty, makeup and lifestyle

Favoritele lunii iulie (beauty, makeup & lifestyle)

31 iulie, 2015
Deşi luna iulie a fost o lună destul de interesantă, din păcate a trecut foarte repede aşa că iată-mă cu un nou articol cu favorite... (citeşte mai mult)

Rutina mea de zi pentru ingrijirea tenului

Rutina de zi pentru îngrijirea tenului pe timpul verii (ten normal/mixt)

4 iunie, 2015
Zilele trecute am vorbit despre rutina de zi pentru îngrijirea tenului pe timpul verii iar în articolul de astăzi m-am gândit să vă vorbesc şi despre produsele pe care le folosesc pe timpul zilei... (citeşte mai mult)

Etude House Fantastic Color Eyes Rose Garden palette

Paleta de farduri Etude House Fantastic Color Eyes - Rose Garden

11 mai, 2015
De cum au apărut, am şi pus ochii pe paletele Etude House Fantastic Color Eyes. Pentru primăvară, Etude House a lansat două variante noi ale paletelor Fantastic Color Eyes, Cherry Blossom şi Rose Garden. După ce am ... (citeşte mai mult)

Shopping time: Shopping time: L'oreal, Astor, Etude House, Naruko, Marionnaud, Flormar, Gliss, Rimmel London

Shopping time: L'oreal, Astor, Flormar, Etude House, Naruko, Marionnaud...

8 mai, 2015
Nu am mai scris de mult un articol cu cumpărături şi uitându-mă peste achiziţiile din ultimul timp mi-am dat seama că am adunat suficient "material" pentru acest articol. Dacă sunteţi curioase să vedeţi ce produse mi-au atras... (citeşte mai mult)

Etude House Dreaming Swan Collection

Etude House Dreaming Swan Collection

15 aprilie, 2015
Astăzi vă aduc informaţii legate de o nouă colecţie lansată de ETUDE HOUSE săptămâna trecută şi anume Etude House Dreaming Swan Collection. Colecţia a fost realizată în colaborare cu Kerrie Hess, renumită prin faptul că a făcut ilustraţii pentru baraduri renumite ... (citeşte mai mult)

My spring wishlist

My spring wishlist

31 martie, 2015
În ultimul timp am descoperit că sunt mult mai mulţumită atunci când fac cumpărături planificate decât cumpărături impulsive, iar în articolul de astăzi m-am gândit să vă arat produsele care mi-au atras atenţia şi pe care le-am trecut pe lista mea de cumpărături... (citeşte mai mult)

My blush addiction: korean blushes

My blush addiction: fadrurile de obraz coreene

19 martie, 2015
După rujuri, fardurile de obraz sunt produsele mele de makeup cele mai îndrăgite iar fardurile de obraz coreene sunt pentru mine o tentaţie căruia cu greu îi rezist. În decursul a doi ani de zile, mi-am format o colecţie frumuşică... (citeşte mai mult)

1234

Brands