Rujul Etude House Dear My Blooming Lips Talk nuanţa OR204

După cum ştiţi deja ador produsele cosmetice coreene iar Etude House a fost primul brand pe care l-am încercat şi care m-a făcut să îndrăgesc aceste produse. Sunt tare bucuroasă că am reuşit să încerc câteva din produsele lor şi că vă pot împărtăşi şi vouă experienţa mea cu ele. Produsul despre care vreau să vă vorbesc astăzi e rujul Etude House Dear My Blooming Lips Talk nuanţa OR204.

ETUDE HOUSE Dear My Blooming Lips Talk OR204

Date despre produs:

 • Brand: Etude House
 • Denumire: Dear My Blooming Lips Talk nuanţa OR204
 • Preţ: în jur de 8.5$ (aprox. 30lei)
 • Gramaj: rujul are 3.4g
 • Valabilitate: 24 luni
 • Disponibilitate: www.etudehouse.com

În momentul de faţă, puteţi găsi acest ruj pe site-ul celor de la Etude House, la ofertă, şi costă doar 5.95$ (aprox 21lei).

După cum era de aşteptat, ambalajul e tare drăguţ şi reprezintă exact viziunea Etude House, care tratează fiecare fată/femeie ca pe o prinţesă. Poate că e puţin cam copilăresc însă e deosebit şi arată tare bine expus pe măsuţa de machiaj. Plasticul e destul de rezistent, iar capacul se închide foarte bine. Cu toate că îl am de mai bine de un an de zile, ambalajul e în stare impecabilă.

ETUDE HOUSE Dear My Blooming Lips Talk OR204

Are un miros subtil şi foarte plăcut, iar pe ruj e gravată emblema Etude House. Toate aceste detalii mărunte mă fac să mă simt răsfăţată.

ETUDE HOUSE Dear My Blooming Lips Talk OR204

Are o textură cremoasă şi se simte confortabil pe buze însă textura şi culoarea deschisă, nu avantajează buzele uscate. Rezistă pe buze în jur de 3 ore şi nu le usucă deloc, iar cu cât stă mai mult pe buze arată mai natural şi mai frumos.

ETUDE HOUSE Dear My Blooming Lips Talk OR204

ETUDE HOUSE Dear My Blooming Lips Talk OR204

Etude House Dear My Blooming Lips Talk nuanţa OR204

Are culoarea piersicii şi are tendinţa de a-mi face faţa mai luminoasă, lucru pe care l-am observat şi la alte rujuri coreene. E o culoare mai neobişnuită şi rar întâlnită printre rujurile care se găsesc la noi, însă îmi place foarte mult. E o culoare primăvăratică şi veselă.

ETUDE HOUSE Dear My Blooming Lips Talk OR204

E un ruj interesant, îmi place felul în care se simte pe buze şi mă tentează să încerc şi câteva culori mai închise. Au o gamă destul de largă de culori, #PK015 şi #RD306 fiind următoarele pe lista mea de cumpărături :) Găsiţi toată gama de culori disponibile aici.

Add Comments

Brands