Rujul Etude House Look At My Lips
nuanţa 05 Pink Holic

Luna trecută mi-am comandat de pe ebay rujul Etude House Look At My Lips nuanţa 05 Pink Holic. De când l-am primit l-am folosit foarte mult şi a devenit unul din preferatele mele. Vi l-am arătat şi în articolul cu "Cele mai folosite produse în luna februarie".

După cum ştiţi deja ador produsele Etude House şi nu m-au dezamăgit nici de această dată. Mi-a plăcut atât de mult acest ruj încât între timp mi-am mai comandat unul însă în altă culoare :)

Etude House Look At My Lips 05 Pink Holic

Date despre produs:

  • Brand: Etude House
  • Denumire: Look At My Lips nuanţa 05 Pink Holic
  • Preţ: poate costa între 7.5$ (aprox. 26lei) şi 9.5$ (aprox. 33lei) în funcţie de vânzător
  • Gramaj: rujul are 3.3g
  • Valabilitate: 24 luni
  • Disponibilitate: Ebay (aici)

L-am cumpărat de pe Ebay de la seller-ul rubyrubyshop. A ajuns destul de repede şi nu am avut probleme cu transportul. L-am câştigat la o licitaţie şi am plătit pentru el 5.65$ (aproximativ 20lei).

Descriere produs:

"Rujurile Look At My Lips au o textură cremoasă şi fină astfel încât se întind uşor pe buze. De asemenea sunt foarte hidratante datorită faptului că au în compoziţie ulei de Jojoba şi ulei de Floarea Soarelui."

Etude House Look At My Lips 05 Pink Holic

Ce cred eu despre produs:

În primul rând mi-a atras atenţia ambalajul care îmi place tare mult. Îmi place faptul că este puţin mai mic şi mai compact iar culorile carcasei (scris alb pe tub argintiu) îl fac să arate elegant şi să arate bine pe măsuţa cu produse cosmetice. Scrisul nu e la suprafaţă, e in interiorul tubului şi nu se va ştrege cu trecerea timpului. Un alt lucru care m-a impresionat la ambalaj, e faptul că pe tub e scris o parte din numele rujului ("Look At") iar pe ruj, exact deasupra se continuă cu cealaltă parte a numelui ("My Lips"). Trebuie să vă avertizez că are un capac care se deschide destul de uşor şi va trebui să aveţi mare grijă dacă îl luaţi cu voi în poşetă.

Etude House Look At My Lips 05 Pink Holic

Are un miros curat, uşor vanilat, care de-abia se simte iar după ce e aplicat rujul pe buze nu se mai simte deloc.

Rujul e cremos, are o textură fină şi se aplică foarte uşor pe buze. E hidratant şi se simte foarte plăcut. Rezistă mai bine de cinci ore şi în tot acest timp menţine buzele hidratate şi nu le usucă deloc. Culoarea nu se şterge de tot ci rămâne uşor imprimată în buze. Dacă aveţi buzele uscate nu evidenţiază acest lucru.

Etude House Look At My Lips 05 Pink Holic

Ce mă încântă cel mai mult la acest ruj e culoarea. E un roziu-fuchsia aprins foarte intens şi pigmentat. Deşi mai am câteva rujuri în nuanţe asemănătoare acesta e preferatul meu. Arată foarte bine pe buze, se potriveşte de minune cu nuanţa tenului meu şi parcă îmi luminează faţa. Nu işi schimbă culoarea după ce e aplicat pe buze.

Etude House Look At My Lips 05 Pink Holic

Etude House Look At My Lips 05 Pink Holic

Îmi place foarte mult acest ruj şi îmi va părea tare rău după el când îl voi termina. Dacă va mai fi disponibil în mod sigur îl voi recumpăra. Îşi merită toţi banii!

Add Comments

Brands