Produse terminate in luna ianuarie 2017

Produse terminate în ianuarie

16 februarie, 2017
A venit din nou timpul pentru articolul cu produse terminate iar dacă sunteţi curioase să vedeţi ce produse am terminat în luna ianuarie şi dacă au fost un HIT sau MISS, vă invit să citiţi în continuare... (citeşte mai mult)

Rujul Farmasi BB Perfecting Lipstick nuanta Mauve Plum

Rujul Farmasi BB Perfecting Lipstick nuanţa 03 Mauve Plum

28 aprilie, 2016
În articolul de astăzi voi vorbi despre un alt produs votat de voi pentru review, şi anume Rujul Farmasi BB Lipstick în nuanţa 03 Mauve Plum. Cu toate că a apărut de ceva timp în magazine şi nu mai e chiar o noutate... (citeşte mai mult)

NOTD: Holiday Glam

Nail Of The Day - Holiday Glam

24 noiembrie, 2015
Fiindcă ne apropiem cu paşi repezi de sărbători, m-am gândit să vă arat o manichiură de sărbătoare care poate fi realizată foarte uşor acasă, fără mari bătăi de cap şi cu produse accesibile tuturor ... (citeşte mai mult)

NOTD: Brown Nails For Fall

Nail Of The Day - Brown Nails For Fall

7 octombtie, 2015
Cum nu am mai făcut de mult un model interesant pentru unghii, astăzi m-am gândit să vă prezint o manichiură pentru toamnă. Nu am avut nici un model în minte, ştiam doar că vreau să folosesc o ojă maro, aceasta fiind una din culorile mele favorite pentru toamnă ... (citeşte mai mult)

colectia rujuri la finanul anului 2014

My lipstick addiction: Colecţia mea de rujuri la finalul anului 2014

03 ianuarie, 2015
Ador rujurile, iar anul 2014 a fost pentru mine un an forte bogat în materie de rujuri. Am avut ocazia să încerc atât culori noi cât şi rujuri de la firme pe care nu le mai încercasem, iar colecţia mea s-a mărit considerabil... (citeşte mai mult)

NOTD:  Red, Black and Gold

Nail Of The Day - Red, Black and Gold

8 ianuarie, 2015
Mă pregăteam să scriu un review când am văzut că manichiura mea nu arăta prea bine şi trebuia refăcută. Nu aveam în plan să fac un "Nail Of The Day", ci doar să îmi colorez unghiile rapid şi simplu, însă m-am lăsat dusă de val şi într-un final a ieşit un model pe care am vrut nepărat ... (citeşte mai mult)

NOTD29 Confetti Summer

Nail Of The Day - Confetti Summer

12 august, 2014
Înainte de a pleca în vacanţă m-am gândit să vă arat ce manichiură mi-am făcut, aşa că pentru astăzi vi-am pregătit un nou articol, Nail Of The Day - Confetti Summer... (citeşte mai mult)

 NOTD25 Black and... Mint feat Born Pretty Store

Nail Of The Day - Black and... Mint
- folosind produsele Born Pretty Store -

25 iunie, 2014
Cei de la Born Pretty Store mi-au oferit spre testare câteva din produsele lor, şi astăzi vreau să vă arat ce produse mi-am ales şi ce manchiură am realizat folosind aceste produse... (citeşte mai mult)

NOTD - Minty Spring cu oja Farmasi nr.138

Nail Of The Day - Minty Spring
cu oja Farmasi nr.138

11 mai, 2014
În articolul cu ultimele cumpărături vi-am arătat oja de la Farmasi nr. 138, iar pentru că mi-a plăcut foarte mult culoarea am şi folosit-o în manichiura de astăzi :) ... (citeşte mai mult)

Mici cumparaturi in materie de make-up si ingrijire

Mici cumpărături în materie de make-up şi îngrijire (Maybelline, Missha...)

9 mai, 2014
A trecut ceva timp de când nu am mai postat un articol cu cumpărături, iar pentru că în ultima vreme am dat peste câteva produse de care sunt foarte încânatata, am vrut neapărat să vi le prezint ... (citeşte mai mult)

NOTD20 Pretty Dots

Nail Of The Day - Pretty Dots

18 martie, 2014
Pentru astăzi vi-am pregătit un nou NOTD, cu două din cele mai noi oje ale mele, oja Moyra nr.20 şi oja Farmasi Pretty Dots nr.03 ... (citeşte mai mult)

Rujul Farmasi True Color nuanta 07

Rujul Farmasi True Color nuanţa 07

12 martie, 2014
Pentru că se poartă din ce în ce mai mult rujurile portocalii sau cu subtonuri portocalii, astăzi vreau să vă arat rujul Farmasi True Color nuanţa 07, un ruj portocaliu-roşiatic, foarte frumos şi uşor de purtat... (citeşte mai mult)

Produse pe care regret ca le-am cumparat

Produse pe care regret că le-am cumpărat

11 februarie, 2014
Nu sunt o fire foarte pretenţioasă şi rar se întâmplă să găsesc un produs pe care să nu îl pot folosi şi să regret că l-am cumpărat dar am reuşit să adun şi câteva produse de acest fel şi m-am gândit să vi la arat şi vouă... (citeşte mai mult)

NOTD18 Fun In Winter

Nail Of The Day - Fun In Winter

16 ianuarie, 2014
Pentru manichiura de astăzi vi-am pregătit un model inspirat de zilele înzăpezite de iarnă de care nu am avut încă parte :( ... (citeşte mai mult)

Top 5: Luciuri de buze

Top 5: Luciuri de buze

6 decembrie, 2013
Sunt adepta rujurilor şi nu folosesc luciuri de buze chiar atât de des dar am reuşit să adun câteva şi binenţeles am favoritele mele... (citeşte mai mult)

12

Brands