Produse terminate in luna decembrie 2014

Produse terminate în luna decembrie
HIT or MISS

5 ianuarie, 2015
Luna trecută a fost o lună bună pentru mine şi am reuşit să folosesc destul de multe produse iar dacă sunteţi curioase să aflaţi ce produse am terminat şi dacă au fost un HIT sau MISS vă invit să citiţi în continuare ... (citeşte mai mult)

 Top 5: Creme preferate pentru corp

Top 5: Creme preferate pentru corp

25 septembrie, 2014
Nu am mai făcut de mult un top 5 şi îmi era tare dor de acest gen de articol. Pentru că e din ce în ce mai frig, iar corpul nostru are nevoie de o îngrijire mai mare, m-am gândit să vă arat care sunt cremele mele de corp preferate în acest monent... (citeşte mai mult)

  Best of 2013: Produse pentru corp

Best of 2013: Produse pentru corp

19 decembrie, 2013
Astăzi vă voi arăta produsele de corp pe care le-am descoperit anul acesta. Deşi par destul de multe, le-am ales doar pe cele care mi-au plăcut... (citeşte mai mult)

 Top 5: Produse pentru ingrijirea corpului

Top 5: Produse pentru îngrijirea corpului

25 octombrie, 2013
În top 5 de astăzi vreau să vă arat produsele de corp care mi-au plăcut cel mai mult dintre cele pe care le-am încercat până acum, iar din această categorie am încercat destul de multe şi mi-a fost greu să aleg doar 5... (citeşte mai mult)

Produsele treminate in martie

Produse terminate în martie - HIT or MISS

25 martie, 2013
Iată-mă ajunsă la prima postare în care vă vorbesc despre produsele pe care le-am terminat. Partea interesantă e că vă pot spune dacă le voi recumpăra sau nu... (citeşte mai mult)

Brands