Produse terminate in luna ianuarie 2016

Produse terminate în luna ianuarie
HIT or MISS

28 ianuarie, 2016
A venit din nou timpul pentru articolul cu produse terminate iar dacă sunteţi curioase să vedeţi ce produse am terminat în luna ianuarie şi dacă au fost un HIT sau MISS, vă invit să citiţi în continuare... (citeşte mai mult)

Produse terminate in luna februarie 2014

Produse terminate în luna februarie
HIT or MISS

4 martie, 2014
A venit timpul pentru un nou articol cu produsele pe care le-am terminat. Char dacă luna trecută a fost puţin mai scurtă, sunt bucuroasă că am reuşit să termin suficient de multe pentru a face acest articol ... (citeşte mai mult)

FoodAHolic Snail Natural Essence Mask

FoodAHolic Snail Natural Essence Mask

26 februarie, 2014
Astăzi vreau să vă vorbesc despre o altă mască de faţă coreeană pe care am avut ocazia să o încerc, şi anume FoodAHolic Snail Natural Essence Mask. E o mască interesantă ce are ca ingredient principal filtratul de mucus de melc, ingredient renumit pentru ... (citeşte mai mult)

Produsele treminate in octombrie

Produse terminate în octombrie
HIT or MISS

29 octombrie, 2013
Am reuşit să adun şi luna aceasta câteva produse pe care le-am terminat, şi a venit timpul să vă spun ce părere am despre ele, care mi-au plăcut şi care nu... (citeşte mai mult)

 Top 5: My Favorite Mask Sheets

Top 5: My Favorite Mask Sheets

19 octombrie, 2013
Fiindcă în ultima vreme vi-am tot vorbit despre măşti de faţă, m-am gândit ca în topul de astăzi să vă arat măştile care mi-au plăcut cel mai mult... (citeşte mai mult)

Produsele treminate in august

Produse terminate în august - HIT or MISS

31 august, 2013
Am reuşit să termin şi luna aceasta câteva produse şi pot să vă spun părerea mea despre ele. Unele mi-au plăcut destul de mult pentru a le recumpăra iar altele mai puţin... (citeşte mai mult)

Cumparaturile lunii iulie

Cumpărăturile lunii iulie

30 iulie, 2013
Luna aceasta am încercat să fiu mai moderată în ceea ce priveşte cumpărăturile însă mereu găsesc câte ceva care să îmi placă şi de care să "am nevoie"... (citeşte mai mult)

Brands