Produse terminate in luna noiembrie si decembrie 2016

Produse terminate în noiembrie şi decembrie

3 ianuarie, 2017
La mulţi ani dragile mele şi bine v-am regăsit pe blog şi în 2017. După 3 ani de blogging sunt foarte recunoscătoare că pot începe un nou an alături de voi. Pentru început, v-am pregătit articolul cu produse terminate în noiembrie şi decembrie 2016, iar dacă sunteţi curioase să descoperiţi dacă au fost un HIT sau ... (citeşte mai mult)

Produse terminate in luna mai 2016

Produse terminate în luna mai HIT or MIS

7 iunie, 2016
A venit din nou timpul pentru articolul cu produse terminate iar dacă sunteţi curioase să vedeţi ce produse am terminat în luna mai şi dacă au fost un HIT sau MISS, vă invit să citiţi în continuare... (citeşte mai mult)

Noua gama Gerovital Plant cu Flori de mac: laptele demachiant si crema microdermabraziune

Noua gamă Gerovital Plant cu flori de mac: demachiant şi crema microdermabraziune

4 mai, 2016
Produsele Gerovital Plant din noua gamă cu flori de mac mi-au stârnit curiozitatea de când au apărut pe rafturile magazinelor. Am vrut neapărat să încerc ceva din această gamă şi am optat pentru laptele demachiant şi ... (citeşte mai mult)

TAG: Ingrijirea Tenului

TAG: Îngrijirea Tenului

3 martie, 2016
Nu am mai făcut de foarte mult timp un tag aşa că îi mulţumesc Oanei (Not Just Makeup), pentru că m-a nominalizat pentru Skincare Tag, iar cum în ultima vreme am descoperit o mulţime de produse de îngrijire noi, nu am putut să refuz acest Tag. Dacă sunteţi curioase ... (citeşte mai mult)

Produse terminate in luna iunie 2015

Produse terminate în luna iunie
HIT or MISS

3 iulie, 2015
A venit din nou timpul pentru articolul cu produse terminate iar dacă sunteţi curioase să vedeţi ce produse am terminat luna trecută şi dacă au fost un HIT sau MISS, vă invit să citiţi în continuare... (citeşte mai mult)

Shopping time: Shopping time: L'oreal, Astor, Etude House, Naruko, Marionnaud, Flormar, Gliss, Rimmel London

Shopping time: L'oreal, Astor, Flormar, Etude House, Naruko, Marionnaud...

8 mai, 2015
Nu am mai scris de mult un articol cu cumpărături şi uitându-mă peste achiziţiile din ultimul timp mi-am dat seama că am adunat suficient "material" pentru acest articol. Dacă sunteţi curioase să vedeţi ce produse mi-au atras... (citeşte mai mult)

Produse terminate in luna februarie  2015

Produse terminate în luna februarie
HIT or MISS

6 martie, 2015
Luna trecută nu am fost foarte productivă şi de-abia am reuşit să termin câteva produse pentru a putea scrie acest articol. Ca de obicei, am avut produse care au fost un HIT dar şi unele care au fost MISS, iar dacă sunteţi ... (citeşte mai mult)

Crema de fata pentru prevenirea ridurilor Gerovital H3 Clasic cu Retinol de la Farmec

Crema de faţă pentru prevenirea ridurilor Gerovital H3 cu Retinol de la Farmec

22 ianuarie, 2015
Deşi sunt o mare fană a cremelor de faţă coreene, în ultima lună şi jumătate, în rutina mea de îngrijire şi-a făcut loc o cremă românească şi anume crema de faţă Gerovital H3 cu Retinol de la Farmec ... (citeşte mai mult)

Produse terminate in luna octombrie 2014

Produse terminate în luna octombrie
HIT or MISS

11 noiembrie, 2014
Ştiu că e puţin cam târziu pentru acest articol dar luna trecută am reuşit să termin câteva produse interesante, iar dacă sunteţi curioase să aflaţi dacă au fost un HIT sau MISS vă invit să citiţi în continuare întreg articolul... (citeşte mai mult)

Serul pentru varfuri deteriorate  Gerovital Plant

Serul pentru vârfuri deteriorate
Gerovital Plant

16 iunie, 2013
De la ultima vopsire, am început să îmi simt părul puţin uscat la vârfuri şi simţeam că am neapărat nevoie de un ser mai intens care să îl refacă, să îl hidrateze şi să îi redea strălucirea. După mai multe căutări, am dat peste... (citeşte mai mult)

 Top 5: Produse cosmetice romanesti

Top 5: Produse cosmetice româneşti

26 ianuarie, 2014
Pentru topul de astăzi vi-am pregătit Top 5: Produse cosmetice româneşti. Sunt o mare fană a produselor cosmetice româneşti, consider că sunt produse foarte bune şi merită să le acordăm mai multă atenţie ... (citeşte mai mult)

Produsele treminate in iulie

Produse terminate în iulie - HIT or MISS

28 iulie, 2013
În decursul a două luni am reuşit să termin câteva produse şi a venit timpul să vă spun ce părere am despre ele, dacă sunt HIT sau MISS ... (citeşte mai mult)

Brands