My blush addiction: korean blushes

My blush addiction: fadrurile de obraz coreene

19 martie, 2015
După rujuri, fardurile de obraz sunt produsele mele de makeup cele mai îndrăgite iar fardurile de obraz coreene sunt pentru mine o tentaţie căruia cu greu îi rezist. În decursul a doi ani de zile, mi-am format o colecţie frumuşică... (citeşte mai mult)

Holika Holika Fly Holika #1 Blooming butterfly

Holika Holika Fly Holika 5 în 1 Blusher
nuanţa #1 Blooming Butterfly

9 septembrie, 2014
În ultima vreme am o mică dependenţă pentru blush-uri şi cu greu rezist tentaţiei de a le cumpăra mai ales dacă arată atât de bine precum cel despre care vă voi vorbi azi, şi anume Holika Holika Fly Holika #1 Blooming Butterfly. (citeşte mai mult)

Produse terminate in luna iulie 2014

Produse terminate în luna iulie
HIT or MISS

6 august, 2014
Cu o mică întârziere, astăzi vă voi arăta produsele terminate în luna iulie şi ce impresie mi-au lăsat, aşa că dacă sunteţi curioase citiţi în continure să aflaţi dacă au fost un HIT sau MISS... (citeşte mai mult)

 Top 5: TOP 10: Produse coreene pentru ingrijire

TOP 10: Produse coreene pentru îngrijire

20 iunie, 2014
A trecut ceva vreme de la ultimul TOP, şi pentru că unele dintre voi mi-aţi spus că vă plac TOP-urile şi vi-ar plăcea să vedeţi care sunt produsele mele coreene preferate, am ales pentru astăzi să vă prezint TOP 10: Produse coreene pentru îngrijire... (citeşte mai mult)

Most used beauty produscts in March 2014

Cele mai folosite produse în luna martie

28 martie, 2014
A mai trecut încă o lună şi a venit momentul pentru articolul cu "Cele mai folosit produse în luna martie". Îmi place să rotesc produsele pe care le folosesc, şi în fiecare lună încerc să folosesc produse noi, iar în felul acesta mă asigur că mă folosesc de toate produsele mele... (citeşte mai mult)

 Holika Holika Real Butter Lip Balm

Holika Holika Real Butter Lip Balm

5 ianuarie, 2014
La începutul lunii decembrie am cumpărat balsamul de buze Holika Holika Real Butter Lip Balm de care sunt foarte încântată... (citeşte mai mult)

Brands