Şamponul şi balsamul leave-in Inebrya Ice Cream Argan Age

În ultima vreme părul meu nu a fost în cea mai bună formă şi mă tot gândeam să încerc ceva nou şi diferit pentru îngrijirea lui iar produsele profesionale îmi făceau cu ochiul de ceva timp.

La o plimbare prin mall, m-am oprit de curiozitate la standul celor de la Beauty Box Îngrijire Profesională a Părului unde mi-au atras atenţia produsele Inebrya. Au o gamă foarte mare de produse, pentru toate tipurile de păr şi e foarte greu să pleci de la ei cu un singur lucru :P Pentru cele care sunteţi din Timişoara, găsiţi standul lor la etajul 2, cum urcaţi la Food Court. Produsele Inebrya pot fi găsite şi online pe www.aoro.ro .

Inebrya Ice Cream Argan Age Shampoo

Produsele Inebrya sunt produse profesionale pentru păr, fabricate în Italia şi am văzut că sunt destul de lăudate lucru care m-a determinat şi mai tare să le încerc. Pentru nişte produse de păr profesionale, preţul e surpinzător de accesibil. Şamponul a costat 25lei iar balsamul 35lei.

Având părul uşor uscat şi lipsit de strălucire din cauza vopsirii, mi-au recomandat să încerc produsele Inebrya Ice Cream Argan Age şi am optat pentru un şampon şi un balsam leave-in. Gama Argan Age e recomandată în mod special pentru părul tratat, opac sau tern şi promite părului vitalitate şi strălucire intensă aşa că am fost foarte nerăbdătoare să încerc aceste produse.

Inebrya Ice Cream Argan Age Shampoo & Balsam


Şamponul Inebrya Ice Cream Argan Age - e un şampon dens, cu o consistenţă destul de groasă, face multă spumă şi se consumă foarte puţin produs la o spălare. Tubul are 300ml şi m-a ţinut cam 2 luni. Curătă foarte bine părul dintr-o singură şamponare. Are un miros plăcut, specific produselor cu argan însă nu e prea puternic. Nu e un şampon care să lase părul foarte fin şi mătăsos ci mai degrabă oferă părului puţină structură şi volum, iar pentru părul meu care e destul de fin şi lipsit de volum acest lucru e un avantaj. Dacă aveţi părul foarte lung şi cu tendinţe de încurcare trebuie neapărat să folosiţi un balsam pentru a descurca părul pentru că acest şampon nu face asta. Mi-a plăcut foarte mult şamponul şi felul în care îmi lasă părul dar la partea cu strălucirea nu a făcut nimic ieşit din comun.

Inebrya Ice Cream Argan Age Shampoo


Balsamul Leave-in Inebrya Ice Cream Argan Age - l-am folosit împreună cu şamponul, pentru o mai multă hidratare şi strălucire a părului. E un balsam bifazic, după ce se agită bine, se aplică pe părul umed şi nu se clăteşte. Mi-a plăcut faptul că are o textură uşoară şi nu lasă părul încărcat. Descurcă bine părul dar la fel ca şamponul, nu îmi oferă o strălucire extraordinară. Dacă îmi întind părul cu placa, într-adevăr acesta arată foarte bine dar dacă doar îl usuc efectele nu sunt prea vizibile.

Inebrya Ice Cream Argan Age Leave-in conditioner


Ambele produse au fost bune şi cu toate că nu mi-au făcut părul atât de strălucitor pe cât îmi doream eu, le-am folosit cu plăcere şi sunt curioasă să încerc şi alte produse Inebrya. Aţi încercat produsele lor? Ce gamă îmi recomandaţi să mai încerc?

Add Comments

Brands