Produse terminate in luna ianuarie 2017

Produse terminate în ianuarie

16 februarie, 2017
A venit din nou timpul pentru articolul cu produse terminate iar dacă sunteţi curioase să vedeţi ce produse am terminat în luna ianuarie şi dacă au fost un HIT sau MISS, vă invit să citiţi în continuare... (citeşte mai mult)

Flower Stamping Nail Art

Flower Stamping Nail Art

28 iulie, 2016
Cred că v-am înnebunit cu obsesia mea pentru manichiura "ştampilată" şi dacă nu era de ajuns, pentru astăzi v-am pregătit tot o manichiură folosind tehnica nail stamping. Consider că "nail stamping-ul" e cel mai uşor mod prin care puteţi obţine o manichiură de efect fără... (citeşte mai mult)

Produse terminate in luna aprilie 2016

Produse terminate în luna aprilie
HIT or MIS

6 mai, 2016
Pentru astăzi am pregătit articolul cu produse terminate iar dacă sunteţi curioase să vedeţi ce produse am terminat în luna aprilie şi dacă au fost un HIT sau MIS, vă invit să citiţi în continuare... (citeşte mai mult)

Innisfree Olive Real Power Cream

Innisfree Olive Real Power Cream

14 aprilie, 2016
Ştiţi cât de mult iubesc produsele de îngrijire coreene şi îmi place să încerc cât mai multe şi mai diversificate. Cum Innisfree e unul din cele mai lăudate brand-uri coreene în ceea ce privesc produsele de îngrijire, m-am gândit să încerc şi eu una din cremele lor de faţă... (citeşte mai mult)

TAG: Ingrijirea Tenului

TAG: Îngrijirea Tenului

3 martie, 2016
Nu am mai făcut de foarte mult timp un tag aşa că îi mulţumesc Oanei (Not Just Makeup), pentru că m-a nominalizat pentru Skincare Tag, iar cum în ultima vreme am descoperit o mulţime de produse de îngrijire noi, nu am putut să refuz acest Tag. Dacă sunteţi curioase ... (citeşte mai mult)

Produse terminate in luna decembrie 2015

Produse terminate în luna decembrie
HIT or MISS

6 ianuarie, 2016
LA MULŢI ANI!!! şi bine v-am regăsit în 2016. După o scurtă vacanţă, sunt hotărâtă să încep anul în forţă, iar primul articol pe care vi l-am pregătit e cel cu produsele terminate luna trecută. Dacă sunteţi curioase să ... (citeşte mai mult)

NOTD: Brown Nails For Fall

Nail Of The Day - Brown Nails For Fall

7 octombtie, 2015
Cum nu am mai făcut de mult un model interesant pentru unghii, astăzi m-am gândit să vă prezint o manichiură pentru toamnă. Nu am avut nici un model în minte, ştiam doar că vreau să folosesc o ojă maro, aceasta fiind una din culorile mele favorite pentru toamnă ... (citeşte mai mult)

Favoritele lunii septembrie (September favorites)

Favoritele lunii septembrie

2 octombrie, 2015
Astăzi vă prezint produsele favorite ale lunii septembrie, majoritatea dintre ele fiind descoperite recent şi sunt o noutate pentru mine. Sunt produse care îşi fac foarte bine treaba şi m-am gândit că merită menţionate... (citeşte mai mult)

Innisfree nail polish nr.7, 41 and 48

Ojele Innisfree nr.7, nr.41 şi nr.48

17 septembrie, 2015
Innisfree e unul din brand-urile mele preferate când vine vorba de produse coreene pentru îngrijirea tenului dar m-am gândit să încerc şi alte produse de la ei. Mi-au atras atenţia ojele lor iar astăzi vă voi prezenta cele 3 oje Innisfree din colecţia mea... (citeşte mai mult)

Shopping time: Inglot, Flormar, Missha, Innisfree

Shopping time: Inglot, Flormar, Missha, Innisfree

31 august, 2015
Nu am mai scris de mult un articol cu cumpărături şi pentru că tocmai m-am întors din vacanţă, m-am gândit să vă arat micile mele achiziţii... (citeşte mai mult)

Produse terminate in luna martie 2015

Produse terminate în luna martie
HIT or MISS

7 aprilie, 2015
Mereu întârzii cu această postare dar ştiu că e una din preferatele voastre aşa că pentru astăzi vi-am pregătit un nou articol cu produse terminate. Luna trecută am reuşit să termin câteva produse şi vă invit să citiţi în ... (citeşte mai mult)

 Innisfree It's Real Acai Berry Mask

Innisfree It's Real Acai Berry Mask

23 martie, 2015
Au trecut aproape doi ani de când am descoperit măştile de faţă coreene şi în tot acest timp am încercat o mulţime de sortimente care mai de care mai interesante. În articolul de azi vă voi povesti despre ultima mască de faţă încercată şi anume Innisfree It's Real Acai Berry Mask... (citeşte mai mult)

Shopping time: Marionnaud, Essence, Skin Food, A'pieu, Peripera, Innisfree, Naruko, Rimmel London

Shopping time: Marionnaud, Essence,
Skin Food, A'pieu, Peripera, Innisfree...

15 decembrie, 2014
Am adunat câteva produse noi de makeup şi de îngrijire pe care le-am cumpărat în ultima lună şi jumătate, aşa că pentru astăzi vi-am pregătit un nou articol de shopping :) ... (citeşte mai mult)

Shopping time: YSL, L'oreal, Revlon, Peripera, Innisfree, Etude House, A'pieu, Orkide, She Stylezone, Miss Sporty

Shopping time: YSL, L'oreal, Peripera, Revlon, Innisfree, Etude House, A'pieu...

27 august, 2014
A trecut ceva timp de când nu am mai postat un articol cu cumpărături, iar pentru că luna trecută a fost perioada concediului dar şi pentru că am avut multe de sărbătorit, m-am lăsat puţin dusă de val şi am cumpărat ... (citeşte mai mult)

Produse terminate in luna iulie 2014

Produse terminate în luna iulie
HIT or MISS

6 august, 2014
Cu o mică întârziere, astăzi vă voi arăta produsele terminate în luna iulie şi ce impresie mi-au lăsat, aşa că dacă sunteţi curioase citiţi în continure să aflaţi dacă au fost un HIT sau MISS... (citeşte mai mult)

12

Brands