Produse terminate in luna noiembrie 2014

Produse terminate în luna noiembrie
HIT or MISS

8 decembrie, 2014
Nu ştiu de ce de fiecare dată întârzii cu acest articol cu toate că e unul din preferatele mele. Dacă sunteţi curioase să aflaţi ce produse am terminat şi dacă au fost un HIT sau MISS vă invit să citiţi în continuare întreg articolul... (citeşte mai mult)

Produse terminate in luna august 2014

Produse terminate în luna august
HIT or MISS

7 septembrie, 2014
E timpul pentru un nou articol cu produse terminate iar dacă sunteţi curioase să aflaţi dacă au fost un HIT sau MISS vă invit să citiţi în continure întreg articolul... (citeşte mai mult)

Most used beauty produscts in February 2014

Cele mai folosite produse în luna februarie

25 februarie, 2014
De astăzi voi începe un nou set de articole care vor apărea la sfârşitul fiecărei luni şi în care vă voi arăta produsele care mi-au plăcut şi pe care le-am folosit cel mai mult în luna respectivă... (citeşte mai mult)

Cumparaturi Ebay: Etude House, Lioele, Tony Moly, The Face Shop, Mizon, Secret Key

Cumpărături Ebay (Etude House, Lioele, Tony Moly, The Face Shop, Mizon ...)

31 ianuarie, 2014
După o mică pauză, am revenit cu forţe proaspete şi cu un articol interesant. Pentru că în sfârşit am primit toate produsele pe care le-am aşteptat, m-am gândit să vă arat ce mi-am cumpărat în perioada sărbătorilor, de pe... (citeşte mai mult)

Cumparaturile lunii mai

Cumpărăturile lunii noiembrie
(Farmec, Balea, Essence, Innisfree...)

30 noiembrie, 2013
Au trecut câteva luni de când nu am mai făcut un articol de acest fel dar luna acesta am făcut ceva mai multe cumpărături şi am reuşit să adun suficiente produse pe care să vi le arat... (citeşte mai mult)

Brands