In cautarea rujului rosu perfect I - rujul MAC matte nuanta Rusian Red - Review and swatch

În căutarea rujului roşu perfect I: Rujul MAC matte nuanţa Russian Red - Review and swatch

7 decembrie, 2016
Chiar dacă prima mea experienţă cu rujurile Mac nu s-a ridicat la nivelul aşteptărilor mele asta nu m-a împiedicat să încerc şi alte rujuri de la ei aşa că de ziua mea de naştere am hotărât să mă răsfăţ cu încă un ruj MAC. Intenţionam să stau... (citeşte mai mult)

Dupe Alert: Best Replacement For MAC Please Me

Dupe Alert: Best replacement for MAC Please Me lipstick

11 august, 2015
Toată lumea îndrăgeşte rujurile MAC, în special pentru culorile lor mai deosebite, dar trebuie să recunoaştem că preţul lor poate fi un impediment destul de mare aşa că astăzi m-am gândit să vă prezint o alternativă a rujului.. (citeşte mai mult)

 Favoritele lunii iunie (June favorites): beauty, makeup and lifestyle

Favoritele lunii iunie (beauty, makeup & lifestyle)

1 iulie, 2015
Nu am mai făcut de mult un articol cu favoritele lunii iar pentru că în luna iunie am descoperit o mulţime de lucruri noi, care îmi plac la nebunie, m-am gândit să vi le împărtăşesc şi vouă... (citeşte mai mult)

Review and swatch: MAC Mineralize Blush - Petal Power

MAC Mineralize Blush - Petal Power

15 iunie, 2015
De mult îmi doream să încerc şi un fard de obraz de la MAC şi după mai multe vizite în magazinul lor am găsit în sfârşit blush-ul perfect pentru vară ... (citeşte mai mult)

colectia rujuri la finanul anului 2014

My lipstick addiction: Colecţia mea de rujuri la finalul anului 2014

03 ianuarie, 2015
Ador rujurile, iar anul 2014 a fost pentru mine un an forte bogat în materie de rujuri. Am avut ocazia să încerc atât culori noi cât şi rujuri de la firme pe care nu le mai încercasem, iar colecţia mea s-a mărit considerabil... (citeşte mai mult)

 Best of 2013: Rujuri

Best of 2013: Rujuri

30 decembrie, 2013
Anul acesta mi-am descoperit pasiunea pentru rujuri, şi au devenit produsele mele de make-up preferate. Pe tot parcursul anului am cumpărat multe rujuri bune, care mi-au plăcut şi care merită menţionate în acest articol... (citeşte mai mult)

 Primul meu ruj MAC: Please Me

Primul meu ruj MAC - Please Me

20 noiembrie, 2013
Nu vă puteţi imagina ce fericită sunt că am în sfârşit un ruj MAC. Deşi am multe rujuri în colecţie, acesta e primul ruj "high end" pe care îl deţin. L-am primit cadou de ziua mea, de la soţul meu şi... (citeşte mai mult)

Brands