Primul meu ruj MAC - Please Me

Nu vă puteţi imagina ce fericită sunt că am în sfârşit un ruj MAC. Deşi am multe rujuri în colecţie, acesta e primul ruj "high end" pe care îl deţin. L-am primit cadou de ziua mea, de la soţul meu împreună cu o plateta de farduri de pleoape de la The Balm şi a fost cel mai frumos cadou, nu pentru că sunt produse mai scumpe, ci pentru că am un soţ care mă cunoaşte foarte bine şi mă susţine în ceea ce fac şi ştia că sunt produse pe care îmi doream să le încerc dar eu personal nu aş fi dat niciodată atâţia bani pe ele.

 rujul MAC - Please Me

Rujul pe care îl am eu e unul mat şi e nuanţa Please Me. E o culoare absolut superbă. E un roziu deschis, apropiat de culoare buzelor mele. Arată foarte natural pe buze şi nu le încarcă. Poate fi purtat ziua, seara şi cu orice fel de machiaj. Din toate rujurile mele nu am nici un roziu care să mi se potrivească aşa de bine.

 rujul MAC - Please Me

 rujul MAC - Please Me

Pe cât de mult m-a încântat culoarea, consistenţa nu mi s-a părut chiar atât de extraordinară pe cât mă aşteptam. Adevarul e că toată lumea laudă rujurile de la MAC şi probabil aveam aşteptări prea mari de la un simplu ruj :). Nu este cremos dar se întinde uşor şi uniform pe buze. Problema mea cu el e faptul că usucă buzele. Imediat după aplicare simt o senzaţie uşoară de "strângere" a buzelor care se amplifică în timp. Trebuie să aveţi buzele foarte bine hidratate înainte să aplicaţi rujul. Într-adevăr e mai rezistent la transfer decât orice alt ruj pe care l-am încercat şi rezistă puţin mai mult pe buze, dar după 4 ore tot trebuie retuşat pentru că începe să se usuce uşor pe interiorul buzei şi culoarea nu mai este aşa intensă (cel puţin aşa am păţit eu cu el). Cel mai apropiat ruj cu care l-aş putea asemăna e Maybelline VIVID.

 rujul MAC - Please Me

 rujul MAC - Please Me

 rujul MAC - Please Me

Nu vreau să mă înţelegeţi greşit, e un ruj foarte bun, dar nu prea reuşesc să îi justific preţul foarte ridicat după părerea mea. Un ruj de la MAC costă 92lei iar la preţul acesta mi se pare normal să am şi aşteptări mai mari de la el. Un alt aspect important e şi faptul că are o cantitate mai mică de produs. Are 3g pe când majoritatea rujurilor au 3.6g.

Îmi place rujul şi merită să încercati rujurile lor măcar o dată în viaţă, sau cu o ocazie specială, şi mai mult pentru starea de "bine" şi încrederea pe care ţi-o oferă însă nu aş face un obicei din a le cumpăra. Părerea mea e că preţul e mult prea mare pentru ce oferă.


Add Comments

Brands