Marionnaud nail polish nr.46, 48 and 64

Ojele Marionnaud nr.46, nr.48 şi nr.64

18 ianuarie, 2016
Ador ojele Marionnaud, sunt ojele mele preferate atât din punctul de vedere al culorilor cât şi al rezistenţei, iar cum la ultima vizită în Marionnoaud, aveau reduceri substanţiale la aceste oje, nu am putut rezista tentaţiei de a alege câteva... (citeşte mai mult)

Produse de machiaj terminate in 2015

Câte produse de machiaj pot fi consumate într-un an de zile?

12 ianuarie, 2016
Mereu apar produse cosmetice noi care prin ambalajul şi prin "povestea" lor ne îmbie să le cumpărăm şi să le încercăm, dar câte astfel de produse putem într-adevăr să şi terminăm astfel încât să nu le considerăm o risipă? ... (citeşte mai mult)

TOP 5: Makeup products under 15$

TOP 5: Produse de machiaj sub 50lei

22 octombrie, 2015
După cum am promis, voi continua seria de articole "Top 5" cu un topic ce îmi face mare plăcere, şi anume "Top5: Produse de machiaj sub 50lei". Sper să vă placă şi vouă, iar dacă sunteţi curioase să vedeţi produsele mele de machiaj preferate, sub 50lei, vă invit să citiţi în continuare... (citeşte mai mult)

Review & Swatch: Marionnaud L'amour a la Folie eyeshadow palette

Review & Swatch: paleta de farduri Marionnaud L'amour a la Folie

9 iulie, 2015
Am dat peste această paletă în jurul sărbătorilor dar atunci nu m-a tentat prea tare însă în ultima vreme am tot văzut-o la ofertă în magazinele Marionnaud şi până la urmă m-am hotărât să o încerc... (citeşte mai mult)

NOTD Marionnaud Rouge Farouche Nail Polish

Nail Of The Day - Oja Marionnaud nr.11 Rouge Farouche

29 iunie, 2015
Ador ojele Marionnaud şi zilele trecute mi-am mărit colecţia cu încă 3 iar în articolul de azi m-am gândit să vă prezint prima dintre ele şi anume oja Marionnaud nr.11 Rouge Farouche... (citeşte mai mult)

Shopping time: Shopping time: L'oreal, Astor, Etude House, Naruko, Marionnaud, Flormar, Gliss, Rimmel London

Shopping time: L'oreal, Astor, Flormar, Etude House, Naruko, Marionnaud...

8 mai, 2015
Nu am mai scris de mult un articol cu cumpărături şi uitându-mă peste achiziţiile din ultimul timp mi-am dat seama că am adunat suficient "material" pentru acest articol. Dacă sunteţi curioase să vedeţi ce produse mi-au atras... (citeşte mai mult)

Produse terminate in luna februarie  2015

Produse terminate în luna februarie
HIT or MISS

6 martie, 2015
Luna trecută nu am fost foarte productivă şi de-abia am reuşit să termin câteva produse pentru a putea scrie acest articol. Ca de obicei, am avut produse care au fost un HIT dar şi unele care au fost MISS, iar dacă sunteţi ... (citeşte mai mult)

Shopping time: Marionnaud, Essence, Skin Food, A'pieu, Peripera, Innisfree, Naruko, Rimmel London

Shopping time: Marionnaud, Essence,
Skin Food, A'pieu, Peripera, Innisfree...

15 decembrie, 2014
Am adunat câteva produse noi de makeup şi de îngrijire pe care le-am cumpărat în ultima lună şi jumătate, aşa că pentru astăzi vi-am pregătit un nou articol de shopping :) ... (citeşte mai mult)

Get ready with me - makeup and outfit

Get ready with me - makeup and outfit

7 decembrie, 2014
În sfârşit mi-am luat inima în dinţi şi vă prezint primul meu "Outfit Of The Day". Ca să fie articolul mai interesant, m-am gândit să vă arat ţinuta completă cât şi machiajul şi produsele pe care le-am folosit... (citeşte mai mult)

Shopping time: Marionnaud, The Balm, O.P.I

Shopping time: Marionnaud, O.P.I,
The Balm

2 noiembrie, 2014
În ultima vreme am încercat să nu mai îmi cumpăr produse de make-up şi să mă bucur de produsele pe care le am deja, dar după două luni de pauză am făcut o mică sesiune de shopping... (citeşte mai mult)

Favorite makeup products for fall

Favorite makeup products for fall

20 octombrie, 2014
Toamna e anotimpul meu preferat, iar în ceea ce priveşte machiajul ador culorile puternice şi mă bucur că în această perioadă îmi pot folosi din nou rujurile roşii, burgundy şi alte culori interesante care au aşteptat cuminţi în sertar să vină şi timpul lor... (citeşte mai mult)

NOTD29 Confetti Summer

Nail Of The Day - Confetti Summer

12 august, 2014
Înainte de a pleca în vacanţă m-am gândit să vă arat ce manichiură mi-am făcut, aşa că pentru astăzi vi-am pregătit un nou articol, Nail Of The Day - Confetti Summer... (citeşte mai mult)

Most used beauty produscts in July 2014

Cele mai folosite produse în luna iulie

31 iulie, 2014
Pentu ultima zi din această lună, vi-am pregătit articolul cu cele mai folosite şi îndrăgite produse în luna iulie ... (citeşte mai mult)

NOTD Gris Audacieux

Nail Of The Day - Oja Marionnaud nr.52 Gris Audacieux

27 iulie, 2014
După cum ştiţi deja, dacă găsesc un produs care să îmi placă, nu mă opresc la o singură culoare ci îmi place să încerc mai multe. La fel mi s-a întâmplat şi cu ojele de la Marionnaud. Pentru că mi-a plăcut foarte mult ... (citeşte mai mult)

Fardul de obraz Marionnaud Petale de Blush nuanta 02 Dhalia Coral

Fardul de obraz Marionnaud Petale de Blush nuanţa 02 Dhalia Coral

10 iulie, 2014
Am lăsat produsul cel mai interesant la final, aşa că astăzi voi încheia review-urile pentru produsele de la Marionnaud pe care vi le-am arătat acum câteva zile, cu fardul de obraz Marionnaud nuanţa 02 Dhalia Coral... (citeşte mai mult)

12

Brands