Frumuseţe naturală cu Apa de Trandafiri de Damasc Bio MAYAM, şi idei de folosire

Am avut norocul să primesc şi eu spre testare de la ELEMENTAL, Apa de Trandafiri de Damasc Bio MAYAM, şi după mai bine de trei săptămâni de testare, vă pot oferi în sfârşit părerea mea despre acest produs.

Date despre produs:

  • Brand: MAYAM
  • Denumire: Apă de Trandafiri de Damasc Bio
  • Preţ: costă 11.5lei (3.2$)
  • Gramaj: 50ml
  • Valabilitate: 60 zile de la deschidere (2 luni)
  • Disponibilitate: pe site-ul www.elemental.eu

Descriere produs:

"Apa de trandafiri este un tonifiant nobil, potrivit pentru toate tipurile de ten, refermizant şi antiage, ce hidratează şi împrospătează pielea. Cu un parfum subtil şi armonios este un ingredient potrivit pentru felurite aplicaţii cosmetice dedicate tenului. Apele florale MAYAM sunt pure, proaspete, nu conţin alcool sau conservanţi."

Frumusete naturala cu Apa de Trandafiri de Damasc BIO si modalitati de utilizare

Utilizare: "aplicat pur pe piele sau ca ingredient cosmetic în creme, loţiuni, tonere, seruri apoase, geluri de duş, spray de corp, păr sau ten. Pastrare ferit de lumină, preferabil la frigider."

Ce cred eu despre produs:

Nu ştiu de ce, mă aşteptam să aibă un miros copleşitor, însă miroase plăcut şi natural, iar pe piele, mirosul e foarte puţin sesizabil. Cel mai instantaneu şi vizibil efect pe care îl are această apă de trandafiri, e faptul că imediat după aplicare lasă tenul foarte catifelat şi plăcut la atingere, cât despre efectul de antiîmbătrânire nu pot să îmi dau cu părerea după un timp atât de scurt. Înlătură puţin şi excesul de sebum iar faţa se simte curată şi calmată. Îmi place foarte mult acestă apă de trandafiri şi o folosesc cu drag.

Singurul lucru pe care l-aş putea reproşa, e faptul că vine într-o cantitate destul de mică, iar cum nu am timp să o folosesc de fiecare dată în diferite combinaţii şi de cele mai multe ori obişnuiesc să o folosesc în stare pură, ca şi toner, se consumă foarte repede.

Metode peronale de utilizare:

Pe site-ul celor de la ELEMENTAL puteţi găsi diferite reţete interesante cu această apă de trandafiri, iar dacă vă place să vă preparaţi voi singure produsele cosmetise, găsiţi reţelete lor aici. Ca să fiu sinceră, nu am răbdare suficientă încât să folosesc reţetele de pe site-ul lor, şi vă voi prezenta câteva feluri, mai simpluţe, în care îmi place să folosesc apa de trandafiri:

1. În stare pură ca şi toner: - în fiecare dimineaţă, cu o singură dischetă de bumbac înmuiată cu puţină apă de trandafiri (rece, scoasă din frigider), îmi împrospătez toată faţa şi e un mod minunat de a începe ziua.

2. Ca şi comprese pentru ochi, în combinaţie cu ceai verde: - pentru că petrec foarte mult timp în faţa calculatorului, seara, de foarte multe ori îmi simt ochii obosiţi şi această metodă mă ajută să îi mai calmez puţin. Într-un bol mic, torn puţin ceai verde (cam de un deget) la care adaug un căpăcel de apă de trandafiri. Ţin puţin acest amestec în frigider, după care înmoi două dischete de bumbac şi le ţin pe ochi.

Frumusete naturala cu Apa de Trandafiri de Damasc BIO si modalitati de utilizare

Frumusete naturala cu Apa de Trandafiri de Damasc BIO si modalitati de utilizare

3. Ca şi toner sau spray pentru faţă, în combinaţie cu ceai verde: - combinaţia de ceai verde şi apă de trandafiri de la puctul 2, o prepar într-o cantitate puţin mai mare, o pun într-un recipient cu pulverizator, şi îmi reîmprospătez faţa de câte ori simt nevoia, pe parcursul zilei.

4. Pentru împrospătarea părului: - torn puţină apă de trandafiri pe vârful degetelor după care îmi masez uşor scalpul şi părul. Nu încarcă părul, îl lasă uşor mătăsos şi parfumat. Pe păr, parfumul se menţine mai mult timp decât pe ten.

După cum puteţi vedea l-am folosit destul de mult, e un produs bun, şi îmi place, iar faptul că e un produs natural, e un mare plus. Dacă aveţi alte idei de utilizare, mi-ar plăcea să îmi lăsaţi un mesaj cu ideile voastre să le pot încerca şi eu.

Add Comments

Brands