Rujul Maybelline ColorSensational 207 Pink Fling

Rujul Maybelline ColorSensational
nuanţa 207 Pink Fling

27 mai, 2016
Am promis cu ceva timp în urmă, pe pagina de Facebook a blogului, că vă voi vorbi despre cel mai recent ruj Maybelline din colecţia mea şi anume Maybelline Color Sensational nuanţa 207 Pink Fling aşa că iată-mă ... (citeşte mai mult)

TOP 5: Makeup products under 8$

TOP 5: Produse de machiaj sub 30lei

19 mai, 2016
Nu mai ţin minte exact cât timp a trecut de la ultimul articol "Top 5" şi cum mi s-a făcut dor de un astfel de articol, pentru astăzi am pregătit un nou top şi anume "Top5: Produse de machiaj sub 30lei". Sper să vă placă şi vouă, iar dacă sunteţi curioase să vedeţi produsele mele de ... (citeşte mai mult)

Produse de machiaj terminate in 2015

Câte produse de machiaj pot fi consumate într-un an de zile?

12 ianuarie, 2016
Mereu apar produse cosmetice noi care prin ambalajul şi prin "povestea" lor ne îmbie să le cumpărăm şi să le încercăm, dar câte astfel de produse putem într-adevăr să şi terminăm astfel încât să nu le considerăm o risipă? ... (citeşte mai mult)

Produse terminate in luna octombrie 2015

Produse terminate în luna octombrie
HIT or MISS

13 noiembrie, 2015
Cu o mică întârziere, vă aştept cu articolul cu produse terminate iar dacă sunteţi curioase să vedeţi ce produse am terminat luna trecută şi dacă au fost un HIT sau MISS, vă invit să citiţi în continuare... (citeşte mai mult)

TOP 5: Makeup products under 15$

TOP 5: Produse de machiaj sub 50lei

22 octombrie, 2015
După cum am promis, voi continua seria de articole "Top 5" cu un topic ce îmi face mare plăcere, şi anume "Top5: Produse de machiaj sub 50lei". Sper să vă placă şi vouă, iar dacă sunteţi curioase să vedeţi produsele mele de machiaj preferate, sub 50lei, vă invit să citiţi în continuare... (citeşte mai mult)

Maybelline Color Tattoo nuanta 15 Endless Purple

Maybelline Color Tattoo nuanţa
15 Endless Purple

24 septembrie, 2015
Astăzi m-am gândit să vă vorbesc despre cel mai recent fard Maybelline Color Tattoo din colecţia mea şi anume nuanţa 15 Endless Purple... (citeşte mai mult)

Produse terminate in luna iunie 2015

Produse terminate în luna iunie
HIT or MISS

3 iulie, 2015
A venit din nou timpul pentru articolul cu produse terminate iar dacă sunteţi curioase să vedeţi ce produse am terminat luna trecută şi dacă au fost un HIT sau MISS, vă invit să citiţi în continuare... (citeşte mai mult)

Top 5: Rujuri rosii

Top 5: Rujuri nude (plus o recomandare şi combinaţia favorită)

16 ianuarie, 2015
Pe lângă clasicele rujuri roşii care au fost de nelipsit în perioada sărbătorilor, rujurile nude au devenit favoritele mele în ultima vreme şi m-am gândit să vă arat ce rujuri nude se află în top-ul meu, plus o combinaţie de... (citeşte mai mult)

colectia rujuri la finanul anului 2014

My lipstick addiction: Colecţia mea de rujuri la finalul anului 2014

03 ianuarie, 2015
Ador rujurile, iar anul 2014 a fost pentru mine un an forte bogat în materie de rujuri. Am avut ocazia să încerc atât culori noi cât şi rujuri de la firme pe care nu le mai încercasem, iar colecţia mea s-a mărit considerabil... (citeşte mai mult)

Favorite makeup products for fall

Favorite makeup products for fall

20 octombrie, 2014
Toamna e anotimpul meu preferat, iar în ceea ce priveşte machiajul ador culorile puternice şi mă bucur că în această perioadă îmi pot folosi din nou rujurile roşii, burgundy şi alte culori interesante care au aşteptat cuminţi în sertar să vină şi timpul lor... (citeşte mai mult)

Ce produse am luat cu mine in vacanta

Ce produse am luat cu mine în vacanţă

1 septembrie, 2014
În loc să vă arat cele mai folosite produse ale lunii m-am gândit să vă arat ce produse am luat cu mine în vacanţă pentru că acestea au fost într-un fel şi produsele pe care le-am folosit cel mai mult... (citeşte mai mult)

NOTD29 Confetti Summer

Nail Of The Day - Confetti Summer

12 august, 2014
Înainte de a pleca în vacanţă m-am gândit să vă arat ce manichiură mi-am făcut, aşa că pentru astăzi vi-am pregătit un nou articol, Nail Of The Day - Confetti Summer... (citeşte mai mult)

Maybelline Color Tattoo nuanta 05 Eternal Gold

Maybelline Color Tattoo nuanţa
05 Eternal Gold

25 iulie, 2014
După ce am încercat fardul cremă Maybelline Color Tattoo nuanţa 65 Pink Gold, mi-a plăcut atât de mult încât am cumpărat şi nuanţa 05 Eternal Gold... (citeşte mai mult)

 Top 5: Rujuri preferate pentru vara

Top 5: Rujuri preferate pentru vară

18 iulie, 2014
A trecut ceva timp de la ultimul top şi pentru că acest gen de articole sunt preferatele voastre, dar şi ale mele, vi-am pregătit un nou top. În top 5 de astăzi vă voi arăta rujurile mele preferate pentru vară ... (citeşte mai mult)

Most used beauty produscts in June 2014

Cele mai folosite produse în luna iunie

29 iunie, 2014
A venit timpul să vă arat care au fost cele mai folosite produse de make-up şi îngrijire în luna iunie... (citeşte mai mult)

123

Brands