Oja Miss Sporty Crush On You 3D Texture nr.063

Oja Miss Sporty Crush On You 3D Texture nr.063

9 martie, 2015
După o experienţă plăcută cu ojele Miss Sporty, am început să îndrăgesc ojele texturate. În articolul de astăzi vreau să vă arat cea de-a doua ojă texturată de la Miss Sporty şi anume oja Crush On You 3D Texture nr.063... (citeşte mai mult)

Oja Miss Sporty Crush On You 3D Texture nr.064

Oja Miss Sporty Crush On You 3D Texture nr.064

23 februarie, 2015
Nu am fost înnebunită după ojele texturate şi am puţine oje de acest fel în colecţia mea. Zilele trecute am văzut în DM ojele texturate Miss Sporty şi am fost atrasă de culorile lor, aşa că mi-am lărgit colecţia cu încă două... (citeşte mai mult)

Top 5: Rujuri rosii

Top 5: Rujuri nude (plus o recomandare şi combinaţia favorită)

16 ianuarie, 2015
Pe lângă clasicele rujuri roşii care au fost de nelipsit în perioada sărbătorilor, rujurile nude au devenit favoritele mele în ultima vreme şi m-am gândit să vă arat ce rujuri nude se află în top-ul meu, plus o combinaţie de... (citeşte mai mult)

Ce produse am luat cu mine in vacanta

Ce produse am luat cu mine în vacanţă

1 septembrie, 2014
În loc să vă arat cele mai folosite produse ale lunii m-am gândit să vă arat ce produse am luat cu mine în vacanţă pentru că acestea au fost într-un fel şi produsele pe care le-am folosit cel mai mult... (citeşte mai mult)

Shopping time: YSL, L'oreal, Revlon, Peripera, Innisfree, Etude House, A'pieu, Orkide, She Stylezone, Miss Sporty

Shopping time: YSL, L'oreal, Peripera, Revlon, Innisfree, Etude House, A'pieu...

27 august, 2014
A trecut ceva timp de când nu am mai postat un articol cu cumpărături, iar pentru că luna trecută a fost perioada concediului dar şi pentru că am avut multe de sărbătorit, m-am lăsat puţin dusă de val şi am cumpărat ... (citeşte mai mult)

 Best of 2013: Farduri de pleoape

Best of 2013: Farduri de pleoape

26 decembrie, 2013
A venit în sfârşit rândul să vă arat fardurile de pleoape pe care le-am descoperit în 2013. Anul acesta am găsit câteva farduri interesante pe care sunt bucuroasă că le-am adăugat în colecţia mea... (citeşte mai mult)

Brands