Shopping time: Inglot, Flormar, Missha, Innisfree

Shopping time: Inglot, Flormar, Missha, Innisfree

31 august, 2015
Nu am mai scris de mult un articol cu cumpărături şi pentru că tocmai m-am întors din vacanţă, m-am gândit să vă arat micile mele achiziţii... (citeşte mai mult)

Produse terminate in luna aprilie  2015

Produse terminate în luna aprilie
HIT or MISS

7 mai, 2015
Luna trecută am fost foarte muncitoare şi am reuşit să termin destul de multe produse, inclusiv câteva produse de makeup ceea ce mi se întâmplă foarte rar. Dacă sunteţi curioase să vedeţi ce produse am terminat şi dacă au... (citeşte mai mult)

Missha Procure Intensive Repairing Hair Treatment

Masca de păr Missha Procure Intensive Repairing Hair Treatment

20 aprilie, 2015
Cu toate ştim cât de greu e să găsim produse pentru păr care să funcţioneze şi într-adevăr să facă ceva pentru părul nostru. După ce am tot încercat diferite măşti/tratamente pentru păr în sfârşit pot să spun că am găsit una care... (citeşte mai mult)

colectia rujuri la finanul anului 2014

My lipstick addiction: Colecţia mea de rujuri la finalul anului 2014

03 ianuarie, 2015
Ador rujurile, iar anul 2014 a fost pentru mine un an forte bogat în materie de rujuri. Am avut ocazia să încerc atât culori noi cât şi rujuri de la firme pe care nu le mai încercasem, iar colecţia mea s-a mărit considerabil... (citeşte mai mult)

Produse terminate in luna octombrie 2014

Produse terminate în luna octombrie
HIT or MISS

11 noiembrie, 2014
Ştiu că e puţin cam târziu pentru acest articol dar luna trecută am reuşit să termin câteva produse interesante, iar dacă sunteţi curioase să aflaţi dacă au fost un HIT sau MISS vă invit să citiţi în continuare întreg articolul... (citeşte mai mult)

Favorite makeup products for fall

Favorite makeup products for fall

20 octombrie, 2014
Toamna e anotimpul meu preferat, iar în ceea ce priveşte machiajul ador culorile puternice şi mă bucur că în această perioadă îmi pot folosi din nou rujurile roşii, burgundy şi alte culori interesante care au aşteptat cuminţi în sertar să vină şi timpul lor... (citeşte mai mult)

Most used beauty produscts in July 2014

Cele mai folosite produse în luna iulie

31 iulie, 2014
Pentu ultima zi din această lună, vi-am pregătit articolul cu cele mai folosite şi îndrăgite produse în luna iulie ... (citeşte mai mult)

 Missha Chocolate Creamy Latte Cleansing Foam

Spuma de curăţare Missha Chocolate Creamy Latte Cleansing Foam

23 iulie, 2014
Tenul meu se înţelege de minune cu produsele coreene, drept urmare am introdus în rutina zilnică din ce în ce mai multe produse coreene. Mi-a plăcut foarte mult gelul de curăţare Skin Food Black Sugar Jelly Foam... (citeşte mai mult)

 Top 5: TOP 10: Produse de makeup coreene

TOP 10: Produse de makeup coreene

23 iunie, 2014
Am văzut că vi-a plăcut ultimul articol, şi ca să nu vă las prea mult să aşteptaţi, astăzi m-am gândit să continui cu partea a doua a top-ului cu produse coreene şi anume TOP 10: Produse de makeup coreene... (citeşte mai mult)

 Top 5: TOP 10: Produse coreene pentru ingrijire

TOP 10: Produse coreene pentru îngrijire

20 iunie, 2014
A trecut ceva vreme de la ultimul TOP, şi pentru că unele dintre voi mi-aţi spus că vă plac TOP-urile şi vi-ar plăcea să vedeţi care sunt produsele mele coreene preferate, am ales pentru astăzi să vă prezint TOP 10: Produse coreene pentru îngrijire... (citeşte mai mult)

Fardurile de pleoape Missha The Style Mono Touch eyeshadows

Fardurile de pleoape
Missha The Style Mono Touch

29 mai, 2014
În articolul de astăzi vă voi vorbi tot despre unele din produsele cumpărate luna trecută şi anume fardurile de pleoape Missha The Style Mono Touch, dar despre care nu am apucat încă să vă dau foarte multe detalii... (citeşte mai mult)

I Love: Roses

I Love: Roses

26 mai, 2014
Pentru astăzi aveam planificat cu totul alt articol dar cum "socoteala din târg nu se potriveşte tot timpul cu cea de acasă", am ales să încep o nouă serie de articole, la care mă gândeam de ceva vreme, şi anume "I Love: ..." ... (citeşte mai mult)

Mici cumparaturi in materie de make-up si ingrijire

Mici cumpărături în materie de make-up şi îngrijire (Maybelline, Missha...)

9 mai, 2014
A trecut ceva timp de când nu am mai postat un articol cu cumpărături, iar pentru că în ultima vreme am dat peste câteva produse de care sunt foarte încânatata, am vrut neapărat să vi le prezint ... (citeşte mai mult)

Most used beauty produscts in April 2014

Cele mai folosite produse în luna aprilie

29 aprilie, 2014
E timpul pentru un nou articol cu cele mai folosite produse ale lunii. Luna aceasta am să vă arat atât produse noi cât şi unele pe care le-aţi văzut deja, sunt produse pe care le-am folosit foarte mult şi le îndrăgesc... (citeşte mai mult)

Missha Signature Velvet Art Shadow #16 Indigo Combination

Missha Signature Velvet Art Shadow
#16 Indigo Combination

7 aprilie, 2014
Vi-am arătat în articolul cu ultimele cumpărături de pe ebay paleta de farduri de pleoape Missha Signature Velvet Art Shadow #16 iar pentru că am folosit-o deja destul de mult a venit timpul să îi fac un review... (citeşte mai mult)

12

Brands