Missha Pure Source Honey Sheet Mask

În articolul cu "cumpărăturile lunii iulie" vi-am arătat măştile de faţă pe care le-am cumpărat să le testez. Despre unele dintre ele vi-am vorbit deja iar acum a venit şi rândul maştii de faţă Missha Pure Source Honey Sheet Mask să îi fac un review.

Missha Pure Source Doney Sheet Mask

Missha e un Brand Korean de produse cosmetice şi de îngrijire a pielii, foarte cunoscut şi apreciat de asiatici, însă are magazine de desfacere şi în Statele Unite. Eu am cumpărat măştile de faţă de pe Ebay şi au costat în jur de 2 dolari însă se găsesc în multe magazine online. Pe ambalaj sunt trecute informaţiile de utilizare şi în limba engleză nu doar în coreană.

Missha Pure Source Doney Sheet Mask

E o mască facială 3D, adică foaia de bumbac care se aplică pe faţă are câteva tăieturi în jurul bărbiei şi nasului pentru a putea fi aranjată mai uşor şi pentru a se potrivi mai multor forme ale feţei.

Conţine o cantitate de 21g de ser şi e o mască pentru hidratare şi strălucire. Ingredientul principal este extractul de miere care oferă hidratare, fermitate şi strălucire pielii obosite. Instrucţiuni : pe faţa curată se aplică foaia de bumbac şi se lasă în jur de 15-20 minute după care se masează faţa până se absoarbe tot serul.

Eu de obicei las masca mai mult, până simt că aceasta începe să se usuce.

Missha Pure Source Doney Sheet Mask

Are un miros dulce, plăcut şi foarte subtil, de miere.

Ce nu îmi place la această mască e faptul că, la fel ca şi masca de faţă în varianta Green Tea (review aici), foaia de bumbac e mai groasă şi absoarbe multă esenţă iar pe faţă rămâne o cantitate mai mică. Are doar 21g de esenţa faţă de 23g cum au celelalte măşti încercate iar faptul că foaia de bumbac e mai groasă lasă impresia că esenţa este foarte puţină. Din păcate nu rămâne esenţă suficientă încât să o pot folosi şi pe mâini şi în zona decolteului.

Esenţa are o consistenţă puţin mai groasă şi nu e la fel de apoasă ca la alte măşti, intră mai greu în piele dar hidratează foarte bine. Faţa rămâne puţin lipicioasă cam 10 minute.

E o mască plăcută şi relaxantă, datorită mirosului subtil de miere, dar în afară de o hidratare abundenta şi foarte puţină strălucire nu văd alte efecte. Pielea nu e mai fermă deşi promite acest lucru. E o mască pentru toate tipurile de ten şi poate fi folosită fără probleme şi de fetele cu tenul gras însă datorită faptului că hidratarea e punctul ei forte o văd mai eficientă pentru fetele cu tenul uscat.

Add Comments

Brands