TAG: Ingrijirea Tenului

TAG: Îngrijirea Tenului

3 martie, 2016
Nu am mai făcut de foarte mult timp un tag aşa că îi mulţumesc Oanei (Not Just Makeup), pentru că m-a nominalizat pentru Skincare Tag, iar cum în ultima vreme am descoperit o mulţime de produse de îngrijire noi, nu am putut să refuz acest Tag. Dacă sunteţi curioase ... (citeşte mai mult)

Produse terminate in luna decembrie 2014

Produse terminate în luna decembrie
HIT or MISS

5 ianuarie, 2015
Luna trecută a fost o lună bună pentru mine şi am reuşit să folosesc destul de multe produse iar dacă sunteţi curioase să aflaţi ce produse am terminat şi dacă au fost un HIT sau MISS vă invit să citiţi în continuare ... (citeşte mai mult)

Produse terminate in luna octombrie 2014

Produse terminate în luna octombrie
HIT or MISS

11 noiembrie, 2014
Ştiu că e puţin cam târziu pentru acest articol dar luna trecută am reuşit să termin câteva produse interesante, iar dacă sunteţi curioase să aflaţi dacă au fost un HIT sau MISS vă invit să citiţi în continuare întreg articolul... (citeşte mai mult)

Crema de fata Mizon Nonstop Waterful Aqua Cream

Crema de faţă Mizon Nonstop Waterful Aqua Cream

17 octombrie, 2014
Vi-am pomenit în articolul trecut crema de faţă Mizon Nonstop Waterful Aqua Cream şi pentru că este un produs pe care îl îndrăgesc tare mult, m-am gândit să îi fac un review detaliat, aşa că dacă v-am făcut curioase... (citeşte mai mult)

Mizon Herbal Orange Blossom Ampoule

Mizon Herbal Orange Blossom Ampoule

13 octombrie, 2014
Un alt produs coreean pe care îl folosesc de câteva luni şi care mi-a lăsat o impresie foarte bună, despre care vreau să vă vorbesc puţin este Mizon Herbal Orange Blossom Ampoule ... (citeşte mai mult)

 Top 5: TOP 10: Produse coreene pentru ingrijire

TOP 10: Produse coreene pentru îngrijire

20 iunie, 2014
A trecut ceva vreme de la ultimul TOP, şi pentru că unele dintre voi mi-aţi spus că vă plac TOP-urile şi vi-ar plăcea să vedeţi care sunt produsele mele coreene preferate, am ales pentru astăzi să vă prezint TOP 10: Produse coreene pentru îngrijire... (citeşte mai mult)

Cumparaturi Ebay: Y.E.T, Etude House, Mizon, Missha, A'pieu, Mistine, 3W Clinic

Cumpărături Ebay (Etude House, Mizon, Missha, A'pieu, Mistine, 3W Clinic, Y.E.T)

22 martie, 2014
Deşi mi-am propus să iau o mică pauză de la cumpărături, nu am prea reuşit, drept urmare am un nou articol pentru voi cu produsele cosmetice asiatice comandate de pe ebay... (citeşte mai mult)

Cumparaturi Ebay: Etude House, Lioele, Tony Moly, The Face Shop, Mizon, Secret Key

Cumpărături Ebay (Etude House, Lioele, Tony Moly, The Face Shop, Mizon ...)

31 ianuarie, 2014
După o mică pauză, am revenit cu forţe proaspete şi cu un articol interesant. Pentru că în sfârşit am primit toate produsele pe care le-am aşteptat, m-am gândit să vă arat ce mi-am cumpărat în perioada sărbătorilor, de pe... (citeşte mai mult)

  Best of 2013: Produse pentru machiajul fetei

Best of 2013: Machiajul feţei (fond de ten, BB cream, corector şi pudră)

23 decembrie, 2013
Deşi la acest capitol nu am foarte multe produse, am descoperit anul acesta câteva, care mi-au plăcut foarte mult şi pe care vreau să vi le arat şi vouă ... (citeşte mai mult)

Produsele treminate in noiembrie

Produse terminate în noiembrie
HIT or MISS

2 decembrie, 2013
În luna noiembrie nu am reuşit să termin la fel de multe produse ca în restul lunilor, dar tot s-au adunat câteva pe care vreau să vi le arat şi despre care să vă... (citeşte mai mult)

Produsele mele esentiale pentru vara

Produsele mele esenţiale pentru vară

8 august, 2013
Am descoperit vara aceasta câteva produse foarte potrivite pentru mine, pe care le-am folosit cel mai des, de care nu mă pot lipsi şi au devenit preferatele mele ... (citeşte mai mult)

Mizon Snail repair BB cream

Mizon Snail Repair BB Cream

2 iulie, 2013
Iată primul BB Cream pe care am reuşit să pun mâna şi, binenţeles, e unul asiatic. Nu sunt o mare adeptă a fondurilor de ten însă nu am putut rezista trendului BB Cream-urilor ... (citeşte mai mult)

Cumparaturile lunii iunie

Cumpărăturile lunii iunie

28 iunie, 2013
O nouă lună, noi cumpărături şi multe produse pentru care urmează să fac un review... (citeşte mai mult)

Cumparaturi AVON

Experienţa mea cu Ebay-ul

2 iunie, 2013
Am aşteptat mult timp până să fac prima comandă pe ebay, pentru că nu ştiam exact la ce să mă aştept şi nu vroiam să risc să îmi cumpăr ceva şi să nu primesc produsul sau acesta să nu corespundă descrierii... (citeşte mai mult)

Cumparaturile lunii mai

Cumpărăturile lunii mai

28 mai, 2013
M-am hotărât să postez în fiecare lună un articol cu produsele pe care le-am cumpărat în luna respectivă şi la care urmează să le fac un review... (citeşte mai mult)

1

Brands